mina j2lle...seekord asi selline et sai endale soetatud P120mhz 50 eeguga...asjal selline kala sees et toiteplokk katski ja sealt suurem osa juhtmeid kyljest ka kisutud...ma muidugi m6tlesin et mis sellest...mul 486 toiteplokke kohe p2ris mitu tykki kodus.v2lja tuli selline asi oopis et need juhtme pistikud mis l2hevad emaplaadi kylge on 486 ja pentul erinevad.ja juhtme v2rvid ka just ei klapi nigu.arvan et maybe see sellep2rast et 486 on tower korpuses aga see pent on selles lamedas mis pikali k2ib.2kki oleks nyyd keegi mulle vajamineva toiteploki omanik nii lahke ja ytleks mis v2rvi juhtmetele mitu volti peale tuleb(ma sain need pistikud ikka k2tte mis emaplaadi kylge l2hevad ja seal mingid juhtmejupid veel kah kyljes)siis ma saaks 2kki midagi kompunni sellest 486 toiteplokist...hmm p2ris pikk jutt...eitea kas keegi midagi aru ka sai mis ma tahtsin...?
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
Arvuti toiteplokk
Collapse
X
-
Minu teada ainus AT ja ATX korpuses. Väline erinevus selles, et AT korpusel toitelülit mehaaniline, jääb sinna kuhu lülitad ka peale voolukatkestust, ATX toiteplokil toide käib läbi emaplaadi ja lülit elektrooniline, vaid vajutatav (mitte ümberlülitatav, s.t. 220 volti ei tule lülitini). Arvuti oskab siis peale shut down-i ise voolu välja lülitada. Samuti peale voolukatkestust üldjuhul jääb välja lülitatuks.
Nendel kahel plokil suured erinevused, ei saa vist eriti vahetada. AT-l ei ole 3,3 volti, mis on ATX-l. Niisiis otsi sobiv toiteblokk. :'( Või kellelgil teisi kogemusi, alati võib ju ka mingi erandi otsa sattuda. :'(
Comment
Comment