Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Juhtmevabalt lülitatav LED lamp

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Juhtmevabalt lülitatav LED lamp

paluks natuke asjalikku nõu: on vaja LEDlambi juurde mingit lahendust, et seda saaks seda juhtmevabalt sisse välja lülitada ja see vidin lambi küljes ei tohiks olla suurem tikutoosist. Ok mis ma siin ikka pikalt keerutan, vaja oleks siis autole teisaldatavaid suunatulesid ARK-is nimelt nõutakse, et väljastpoolt EU-d toodavatel autodel oleks külgmised suunatuled, vastasel juhul ei võeta arvele. Äkki keegi oskab aidata.

Vs: Juhtmevabalt lülitatav LED lamp

Tee oma auto vastavalt nõuetele korda.
    Tasuta präänikut ei anta, ei elus, ei elektroonikas.
    Ettevaatust! Postitan ainult ebakaines olekus!

Comment

ostad suunatule, teed auto küljele vajaliku augu, ühendad teiste suunatuledega, pistad suunatule auku.

Comment

No tere teilegi targutajad! Palusin asjalikku n6u. Teistes Euroopa riikides k6lbavad selliste tuledega ka autod kyll ainult Eestis on väga ohtlik kui m6nel autol tuled teises kohas on ja kui mul oleks vaja ARK-ist ainult yks auto l2bi lasta siis teeks t6esti augu plekki ja veaks juhtmeid. Tahaks siis sellist kit-i mida saaks kahepoolse teibiga kerge vaevaga kylge panna ja siis ka eemaldada.

Comment

Esmalt postitatud Ru5h poolt
          No tere teilegi targutajad! Palusin asjalikku n6u.
          Kehv suhtumine! Minu meelest oli tegemist ülimalt asjalikkude nõuannetega.
          See mida sina taotled, ei ole eriti asjalik, ARK´i nõudmised on ikkagi täitmiseks, mitte nendest möödahiilimiseks.
          Võibolla saad enda jaoks vajalikku infot nt. BMW vms. foorumist, see on veidike vale foorum.
          Kui miski on mõeldud kõigeks, ei kõlba see tegelikult millekski.

Comment

Mism6ttes see vale foorum on? Mul on probleem ja ma kysin viisakalt sellele lahendust. Selge see ,et ma natuke 2rritun kui mingid plekksepad siin suud pruugivad. On ju see elektroonikafoorum ja minu kysimus v2hemalt minuarust on elektroonika vallast. Kust te tarkpead teate, et n2iteks see kodanik kes kysis juhtmevaba seinalyliti kohta ei kavatse teie pakutud lahenduse abil n2iteks Viru hotelli 6hku lasta. Ja ka ARk-i eeskirjade j2rgi pole keelatud wireless suunatuled see kas ma need p2rast eemaldan v6i mitte see on juba minu enda asi ja ei peaks puutuma inimestesse kes p6evad mingeid BMW komplekse. Loodan, siiski m6ne m6tleva inimese abile.

Comment

Teed sihukesed pidevalt vilkuva lambi ja magnet taha ja siis vastavalt sellele, kuhu keerata soovid, lööd sealt poolt aknast junni ukse külge. Suunatuled missugused. ma tean, kuidas saaks autole numrbimärgi taha raketid peita aga kleepsuga kaugjuhitavaid suunatulesid...hmm... äkki saab nii kah et maskeerid kaks "dirolaiserit" ja siis sissepoole paned moblad ja siis vastavalt kumba suunda vaja, sinna numbrile helistad, ja siis "dirolaiser vilgub kõdult.

PS! Roomet on küll viimane, keda siin plekksepaks kutsuda.
              Condemn the hive.

Comment

Kui sa nyyd natuke t2helepanelikum oled siis sa n2ed, et egert000 oli see kes soovitas plekkseppadele omaseid tööv6tteid aga mulle hakkab tunduma, et siin ei olegi oluline nagu kysimustele vastuseid leida vaid lihtsalt iriseda

Comment

Põhimõtteliselt nii see just täpselt ongi.
                  Ma eeldan, et need suunatuled läheksid rohkem maksma, kui su vagun. Ma võin ka eksida. Ja ei ole mitte nõme soovitus see, kui öeldakse, et tee auto ilusti korda. See aukude tegemine tuleb odavam, kui su ajutised pettuse suunatuled.

Põhimõtteliselt ma arvan, et sa siit foorumist enam abi ei saa tänu oma eelnevale suhtumisele ja hoiakule, nii et võid veel viimast korda kõiki lollideks sõimata ja siis ikkagi minna kiigata sinna bmw foorumisse, äkki keegi sealt on omale juba sellised junnid meisterdanud, laenab?
                  Condemn the hive.

Comment

Kas te saate l6puks aru (need kes on vastanud), et ma kysin selges eesti keeles kuidas paigaldada autole juhtmevabasid suunatulesid. Ja kas t6esti Hr.paansalu arvab, et autod(vagunid, ka nendega minuarust ei tohi Eesti Liikluseeskirja j2rgi teedel s6ita) nii v2he maksavad. V6in siis kysimuse ymber formuleerida: kas keegi oskaks n6u anda sellise vidina ehitamiseks :http://www.firebox.com/product/1986?...rc_id=bicygnal Kui me jõuaks teema sisulise arutluseni siis saaks ju ka hinna v2lja kalkuleerida. Ma igaks juhuks lugesin ende eelnevad postitused l2bi aga ei leidnud seda kohta kus ma kedagi s6imanud oleks, veelv 2hem lollideks, vastasel juhul ju ma siit abi ei otsiks.

Comment

Esmalt postitatud Ru5h poolt
                      Mism6ttes see vale foorum on? Mul on probleem ja ma kysin viisakalt sellele lahendust. Selge see ,et ma natuke 2rritun kui mingid plekksepad siin suud pruugivad. On ju see elektroonikafoorum ja minu kysimus v2hemalt minuarust on elektroonika vallast. Kust te tarkpead teate, et n2iteks see kodanik kes kysis juhtmevaba seinalyliti kohta ei kavatse teie pakutud lahenduse abil n2iteks Viru hotelli 6hku lasta. Ja ka ARk-i eeskirjade j2rgi pole keelatud wireless suunatuled see kas ma need p2rast eemaldan v6i mitte see on juba minu enda asi ja ei peaks puutuma inimestesse kes p6evad mingeid BMW komplekse. Loodan, siiski m6ne m6tleva inimese abile.
                      Mis Sa mees laiad siin! Sa seda tead, et iga paganama tuli, mis Sa oma jõuvankrile külge riputad, peab olema nn. E-sertifitseeritud. Ei ole nii, et puterdad mingi suvalise helendaja kokku, ja kleebid massinale külge.

Tõsi on see, et ARK-i nõudmised ei pruugi tavainimesele alati mõistetavad tunduda ja mõni neist ongi üdini jabur, aga.... Neil on sisuliselt seaduse jõud, ja need on täitmiseks. Ka siis, kui need mõttetud tunduvad.

Soe soovitus: tee omale need asjad selgeks. Su enda elu on hiljem lihtsam: kasvõi igal võsavõmmil pole Sulle midagi ette heita. Ja suunatuli maksab mõnikümmend EEKu per tk.
                      Alusta siit: http://www.ark.ee/atp/

Comment

Esmalt postitatud ainpaasalu poolt
                        PS! Roomet on küll viimane, keda siin plekksepaks kutsuda.
                        Tänan, kuid mis siin salata suviste tööotsade käigus olen ka seda ametit paar kuud pidanud.
                        Kui miski on mõeldud kõigeks, ei kõlba see tegelikult millekski.

Comment

Mul on need asjad v2gagi selged ja ma ei laia, kui sa t2helepanelikult loed, see, et ma laiajatele samamoodi vastan ei tee minust veel laiutajat. Ja seda kaaderv2rki ma tahaksingi ehitada E-sertifitseeritud LED suunatulest. Mitte kusagil ei ole kirjas, et yhendus relee ja suunatule vahel peab olema juhe.

Comment

Sa ei saa teha täiesti juhtmevabasid suunatulesid sest nende pirnidel (ok, LEDid on samuti kasutusel) on oma tarbitav võimsus (oli see nüüd 21W või miski muu number?) ja patarei pealt nad ei tööta kaua. Tegelikult ...peaaegu üldse mitte. Selles ongi asi. Juhtimine on köömes, valgusallika tarbitav vool aga mitte. Selleks ongi tarvilik vedada toitejuhtmed. Ilmselt läbi augu. Ja kui juba on auk, siis ...pole muud enam vajagi.
                            Arvesta ka seda, et ARKis on inimesed arvatavasti veelgi konservatiivsemad kui siin foorumis ja nõuavad et tuled töötaksid kauem kui paar sekundit. Liiklusohutuse mõttes teevad väga õigesti.
                            Mismoodi sinu viidatud jalgratta suunatuli teavitab juhti patarei tühjenemisest? Moodsad autod teavitavad küll pirni läbi põlemisest, isegi sellest et pirn HAKKAB varsti läbi põlema.
                            - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
                            - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Uskumatu, m6tlesin juba, et ei saagi mingit vastust aga l6puks tuli, et ei ole teostatav. Tuhat t2nu flech igatahes. Aga mul oli sellest foorumi postist ka natuke teistmoodi kasu - ma sain vastuse kysimusele, kes kommivad Delfis

Comment

Working...
                              X