Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Juhtmevabalt lülitatav LED lamp

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Juhtmevabalt lülitatav LED lamp

see originaaltoode ei sobi sest seal pole vastavat märgistust
    Ja sinu enda kokku pandud tootel on märgistus???Pane need nõutavad suunatuled õigesse kohta ja asi korras.Mida sa jaurad ja oma elu keeruliseks teed?
    Vana helitehnika remont Pärnus

Comment

Esmalt postitatud Ints poolt
      Ja sinu enda kokku pandud tootel on märgistus???Pane need nõutavad suunatuled õigesse kohta ja asi korras.Mida sa jaurad ja oma elu keeruliseks teed?
      T2pselt nii, n6utakse, et see tuluke mis vilgub auto küljes, oleks m2rgistusega ja sellega on asi ants, ja ju siis on mul selleks oma p6hjus miks ma ei tee nii nagu lihtsam on.

Comment

Esmalt postitatud felch poolt
        Lülitusskeemi sab teha väga väikeses ja ökonoomse. Aga LEDi toide peab olema võimsam sest heledad LEDid võtavad ka päris palju voolu. See panebki piirid mõõtudele.
        Igas autos pole kindlasti tagasisidet tulukese korrasoleku kohta. Minu vanas pannis ka pole. Aga kui asi töötab patareilt, võiks siiski olla.
        Ma arvan, et põhituld wirelessiga ei asenda.Igasugu abitulukesed nagu too seal peegli servas on teine asi. Kas lubatavad, ei tea öelda.
        Kuidas seda lülitusskeemi t2psemalt teha? Tulin sellisele m6ttele: poritiivale j22v suunatuli saab olema m2rgistusega LED-suunatuli ja sealt läheks juhe mitte läbi poritiiva vaid ukse ja poritiiva vahelisest praost(mille k6rvale ka selle tule paigaldaks) salongi, sinna on ju juba ruumi aretada nii suurt vigurit kui vaja, teine l2heks suunarelee külge kapoti alla.

Comment

Mis sa siis enam leiutad, vea see juhe siis juba esimese suunatulejuhtme külge. Kui vaja pole lõikad lisa suunakate juhtmed lahti ja kõik.
          Maailm oleks puhas ja süüta
          kui poleks õllejogurtit
          - Õ.Õ.

Comment

Esmalt postitatud Matis poolt
            Mis sa siis enam leiutad, vea see juhe siis juba esimese suunatulejuhtme külge. Kui vaja pole lõikad lisa suunakate juhtmed lahti ja kõik.
            Pooldan Matise mõttekäiku!
            Kui miski on mõeldud kõigeks, ei kõlba see tegelikult millekski.

Comment

Esmalt postitatud Ru5h poolt
              Kuidas seda lülitusskeemi t2psemalt teha? Tulin sellisele m6ttele: poritiivale j22v suunatuli saab olema m2rgistusega LED-suunatuli ja sealt läheks juhe mitte läbi poritiiva vaid ukse ja poritiiva vahelisest praost(mille k6rvale ka selle tule paigaldaks) salongi, sinna on ju juba ruumi aretada nii suurt vigurit kui vaja, teine l2heks suunarelee külge kapoti alla.
              Mnjah, jonni Sul paistab jaguvat!
              Kui Sa juba juhtmed salongi välja saad, polegi erilist lülitusskeemi vaja. Üks ots suunatule juhtme külge, teine massi, ja valmis. Võibolla LED-idele voolu piirav takisti, kui seda seal tules juba pole.

Comment

Kusjuures jah, ma ei tea muidugi, aga ma arvan, et ega pole vist kusagil öeldud ka seda, et suunatulesid ühendav juhe ei tohi olla silmale nähtav, nii et vea kapotialt juhtmed kahele poole laiali suunatuledeni ja löö nagu rehepapp nipsu ja näita oma külgmisi suunatulesid!
                Condemn the hive.

Comment

Kui nüüd asjale teoreetiliselt läheneda, saaks kasutada trafo tööpõhimõtet. Teed geneka, mille koormuseks mähis. Tule sees on teine mähis, alaldi ja silukonde. Paha on see, et mähiste vahel on auto kereplekk mis kogu idee ära nullib...
                  Olenevalt valguallika võimsusest peaks genekas ka paras purikas olema. Mähised peaksid paiknema teineteisele väga lähedal.
                  Aga põhimõtteliselt on võimalik...
                  - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
                  - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Esmalt postitatud felch poolt
                    Kui nüüd asjale teoreetiliselt läheneda, saaks kasutada trafo tööpõhimõtet. Teed geneka, mille koormuseks mähis. Tule sees on teine mähis, alaldi ja silukonde. Paha on see, et mähiste vahel on auto kereplekk mis kogu idee ära nullib...
                    Olenevalt valguallika võimsusest peaks genekas ka paras purikas olema. Mähised peaksid paiknema teineteisele väga lähedal.
                    Aga põhimõtteliselt on võimalik...
                    See oleks jah hea lahendus plastiktiibade puhul aga ma mõtlesin midagi sellist, et kapoti alla suunatule relee küljes peaks olema mingi transmitter ja suunatule küljes receiver. Ulme

Comment

ei ole ulme, aga ebamugav. tulede akut tarbitakse ka siis, kui need ei vilgu: vastuvõtja tahab kogu aeg toidet saada. ma ei tea, kui palju dioodidega serttifitseeritud suundi üldse saada on. aku pealt hõõglamp pikalt ei vilgu
                      Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

Comment

TX433N ja RX433, nendest vidinatest peaks ju saama midagi sellist kokku panna.

Comment

Esmalt postitatud Ru5h poolt
                          TX433N ja RX433, nendest vidinatest peaks ju saama midagi sellist kokku panna.
                          Põhimõtteliselt saab, kuid praktikas ei pea sellist lahendust kuigi otstarbekaks. Kõik taandub ikkagi energiaga varustamise probleemide taha, kuna RX433 tarbib pidevalt voolu 5mA ringis nn. ootereziim. Kui kasutada väikest 4.8V akuplokki mis tikutopsi sisse mahuks siis tuleks seda kaunis tihti laadida olenemata sellest millist LED lampi kasutad. Lahendus oleks sellest valdkonnast, et ka nii saab, kuid praktikas on asi väga ebamugav.

Comment

Kui ma oleksin plekksepp, siis mu ema oleks Rootsi kunn..

Vilguta taskulambiga akna kaudu!! kõrvalistuja akna jaoks kasuta harjavart!!

Comment

Alles semu lappis oma ameeriklasele neid kollaseid tulesi tiiva peale - käis ilusti kaks korda poes, sest esimene kord polnud E- silti küljes neil. Selle kemplemise peale oleks need tuled sul ammu küljes. See raadiovärk võib ju teostatav olla, aga igasugu mõte sellel asjal puudub. Pealegi, kui need vidinad töökäigus jebima hakkavad, siis võib patrull su sujuvalt kordusülevaatusele saata ning tants hakkab otsast peale.

Comment

Working...
                              X