Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Pic 16F876 code protection

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Pic 16F876 code protection

Ostsin ükspäev tevalost ühe PICi 16f876A. Aga kui hakkasin programmeerima, ütleb, et on codeprotected ja ei kirjuta programmi peale.

Küsimus 1: Minuteada ei tule PICid vabrikust kaitstud kujul? Kas mulle müüdi äkki üks vähekasutatud kivi?

Küsimus 2: Kuidas ma selle kaitse maha saan? Ma kasutan põletamiseks programmi PBrenner. See on pärit sellisest kohast nagu www.sprut.de. Ja seal on teoreetiliselt ka CP mahavõtmise nupp, aga millegipäerast see siin ei tööta? Kas siis see PICi tüüp on kuidagi eriline?

Küsimus 3: Ma saan aru, et seda kaitsed saab peale panna ja muuta ühe registri kahe biti muutmisega, aga kuidas ma peaks saama seda registrit muuta, kui ma ei pääse programmeerima?

PALUN AIDAKE!

sa saad kustutada ja kui hästi läheb siis ka CP maha võtta. Kui CP maha ei lähe, siis saad uuesti progeda, verifida ei saa. Nii et pole hullu.

Comment

Üks aga on asja juures: Cp kustutamisega koos lähevad torust alla ka kalibreerimisväärtused. Ei tea peast kas sellel PICil neid on (ostsillaator, bandgap jne) aga ole hoiatet.
      CP registrit eraldi näppida ei saa - selles kaitse mõte ju ongi. Kustutada saad aga siis kõik korraga.
      - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
      - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Mis käsk või asi oleks selline, et teeks PICi ühe korraga täiesti tühjaks?

Comment

erase ;D (s6ltub muidugi softist, mida progemisel kasutad)

aga samas kui Sul seal pic'is on midagi "tehase" poolt sees, siis see milline on setingu osa ja kas see l2heb tuulde v6i mitte ei tohiks sind h2irida

kui kirjutad mingi uue sisu sisse, siis v6tad ka ette m22ratud settngud kirjutamisel, aga kui ise miski asja v2lja m6tlesid, siis sa arvatavalt ei oleks seda teemat alustanud :

parimat
          viirus
          hrrp://www.dialab.ee

Comment

1: PIC kivi tehasest ei olemitte kunagi kaitstud
            2: ERASE käsk lööb kivi puhtaks täiesti
            3: code protection ehk CP tehakse tarkvaraliselt
            4: kontrollli oma progejat !!!!!!!

Igakell annab kivi puhtax lüüa sõltumata sellest kas tal on CPvõi mitte !!!!!!
            MSN- taneltreima182@hotmail.com
            telefon katki.

Comment

CP jaoks on PICis ikkagi vastav "fuse". Kustutamine võtab selle küll maha ... kui kivi tuksis ei ole.
              - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
              - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

njah halvimaljuhul võib kivi peetis olla
                MSN- taneltreima182@hotmail.com
                telefon katki.

Comment

Working...
                X