Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
Hämming ka siin, aga vaata ikka hoolega: kus, milleks, kuikaua, kust,..... Äkki vaatasid valesti? Mis riistal selline küll olla võiks? Ei usu. Pane pilt.
Kodugaraazi automaatika. Pirnile tuleb peale vool 36-37 volti. Pirn ise 32,5v ja 34w. Piduritulepirn, nagu autol..sokkel ei löö kohe pähe, mis nimetus sellisel on.
Kus see "kodugaraaziautomaatika"tegija(firma) ka on? Midagi niiiii perversset pole ma oma pika(siiani) elu jooksul veel näinud. Äkki saaks pilti kah: läheks (ehkkunagiasutatavasse) Eesti Tehnika Muuseumi.
see 32...36V on ikka pinge, mitte vool...
tavalise keeratava sokliga ma 36V pirne tean küll(endalgi kodus mõned isendid olemas), aga auto sokliga pole ette juhtunud. otsi igaks juhuks elektroonikapoodide hinnakirjad läbi: tevalo.ee; opood.ee; wetbalt.ee; serigo.ee. kui nendest ei leia, siis aretad 3 tavalist autopirni jadasse... või paned paar vatist dioodi jõhkra eeltakiga
Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus
Megaluumen -ist küsi.Sealt olen küll igatsugu standardiga ning erinevate nominaalidega lampe saanud.Mõnel juhul peab arvestama ooteajaga ca 1-2 nädalat.http://www.megaluumen.ee/
Comment