Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

7" Denver dft-707 parandamine

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

7" Denver dft-707 parandamine

mure siis selline , et sai auto tv`sse 24v lastud! ja kui nüüd 12v järgi panna siis telekal on pilt valge! tegin siis aparaadi lahti ja esmasel vaatlusel nägin,et elektrolüütkondensaator on puruks! kas piisab ainult kondensaatori vahetusest või on mul mõtekam see aparaat parandusse viia?
    kuna mul denveri skeemi pole siis üritasin teada saada mis kondensaatoriga tegu, põlenud kondensaatoril oleks nagu kirjas 100uF 16V +105C a elfa poes nägin inult 85C

Vs: 7" Denver dft-707 parandamine

Antud juhul pole max töötemperatuur ehk niiväga oluline kuid paistab, et midagi muud on veel läbi, toiteosa ehk, kui veab. Tundub, et digiskeem ise ei saa toidet ja käima läheb ainult taustavalguse inverter. Vaata, ehk leiad skeemist veel midagi kahtlast. Või vii remonti.
    - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
    - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Esmalt postitatud felch poolt
      Antud juhul pole max töötemperatuur ehk niiväga oluline kuid paistab, et midagi muud on veel läbi, toiteosa ehk, kui veab. Tundub, et digiskeem ise ei saa toidet ja käima läheb ainult taustavalguse inverter. Vaata, ehk leiad skeemist veel midagi kahtlast. Või vii remonti.
      midagi kahtlast rohkem silma ei hakka! vaatasin jah ,et valgustus ainult töötab, sest kui lintkaablit järel ple on sama pilt! Äkki oskate mõnda remondimeest või kohta soovitada! Kuna asjaga kiire siis Kreeklane elab kaugel ja siiani olen orbita teenuseid kasutanud a seal kirved hinnad ja ei soovitata kah seda kohta!

Comment

Comment

Working...
        X