millega foorumikasutajad skeeme joonestavad?ise leidsin ainult pcb123aga see on võimeline ainult oma- ja autocadi formaadis seivima...
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
mis progega skeemi joonestada
Collapse
X
-
Versioonis 5, mida ise konsumeerin, on pcb joonistamiseks eraldi programm: Traxmaker. Kuulub paketti. Ilmselt on 2002-l samuti.
Natuke naljaks see proge on aga kõigega harjub- Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
- Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!
Comment
-
Vs: mis progega skeemi joonestada
Aega on kyll möödunud, aga ise avastasin selle ka suht alles, ja ei kahetse.
Simumine, mõõteriistad, autoplace, autoroute, 3D view, jnejnejnejne.
Töötab, ei mingeid probleeme.
http://isohunt.com/torrent_details/3...im?tab=summaryErilahendused.
PS või mail.
Comment
-
Ise olen kasutanud aastaid CM2000 Profi.Seal on Traxmaker trükkplaadi vorpimiseks.Töötab ilustiThe difference between genius and idiot?! Genius has its limits...
Vaja võimendit? Selleks on PS nupp!
Projektide pildid
Lamptehnikast eesti ja vene keeles:
http://parsek.yf.ttu.ee/~felc/index_files/Page675.htm
Comment
-
Meibi ma olen noor, loll ja kannatamatu, aga kolisingi CM profi ja Eagle pealt MultiSimi ja Ultiboardi peale.
CM ja Eagle on head asjad, aga mulle tundub, et MultSim ja Ultiboard on ehk asjalikumad.
Harjumuse asi, aga kui harjumust niiväga veel pole, siis ...Erilahendused.
PS või mail.
Comment
-
Mina vahetaks Eagle pliiatsi ja millimeetripaberi vastu, kui alternatiive poleks. Eagle ei suuda absoluutselt hakkama saada polügoonidega ja clearance on kah suht raske pähkel.
Kuna Eaglet ostma niikuinii ei hakka, siis testimiseks sikutage parem Altium vms päris PCB proge.
Comment
-
Mis eagle polygonidel viga??? kõik toimib, clearance on DRC reegliga kontrollitav, see et sa omad ainukest freesi ja et seal vaja rajad optimaalsele kaugusele paigutada vaevalt cadsofti viga on, 99+% plaate toodetakse fotometoodiga ja seal poh kuidas rajad asuvad, seega kahtlustan kasutaja viga. Tuleb lihtsalt yles leida kõik funktsoonid. Ja kui lisa tahad võid alati skripte kirjutada. Pealegi kodukasutajale tasuta ja vatavalt vajadusele hind.
Mitte nii et kui tahad kasutada köhid see xxxxx euri.Modelleerimises ja tootmises kehtivad:
1. Avariikindel vooluring lühistab kõik teised.
2. Transistor, millel on kiiresti toimiv kaitse, säästab kaitset, sulades kõigepealt ise.
Comment
-
Asi pole freesimises. Ilma dünaamilise clearance abita siinide jms joonistamine on ajukepp. Ja söövitamisel on samamoodi clearance A ja O. 99% minult tellitud plaatidest on Eagles tehtud ja nendest 99% on jubedad, rajavahed on stiilis 0.5mm ja siis üks rajavahe 0.1mm vms.
Ainult kasutaj "andreie" plaadid on kenad ja ma ei tea kas ta kasutab Eaglet..
Comment
-
Kas keegi teab valgustada Altiumi kasutamise poolt - kas lib'e on piisavalt saada või ...ainult €€€ eest ?- Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
- Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!
Comment
Comment