Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

mis progega skeemi joonestada

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: mis progega skeemi joonestada

Ei tea mis teil selle clearanceiga on, mu viimati tehtud 32bitise prose jaoks plaat kus peal 2x 16x512K ram ja 1x 8x1M FLAH plaadid olid väga pro, muidugi tellisin ka branderist. Enne kontrollisin et ei oleks alla nende märkitud mõõte.
    PS õige rajavahe jaoks saab seada GRID-i joonistamisel. Vahel kui asi peab tõesti ilus välja nägema ka nii teen. Samuti igasuguste BackPlane-ide puhul kui hunnik pesasid ja kõik paralleeli. Seega endiselt veendunud et kasutaja enda probleem ja et asi pigem selles et ei taha mitte ei saa. See aga juba maitse asi mis softi kasutada.
    Modelleerimises ja tootmises kehtivad:
    1. Avariikindel vooluring lühistab kõik teised.
    2. Transistor, millel on kiiresti toimiv kaitse, säästab kaitset, sulades kõigepealt ise.

Comment

No mida sa praalid koguaeg ?

Kui sa natuke süveneksid siis saaksid sa aru, et gridiga siinidel rajavahet seada EI SAA.
      Mõtle järele, miks.
      Ega ma ei ütle et Eaglet kasutada ei tohi, kuid tegu on siiski suhteliselt kesise amatöörprogisega. Kõvatada teemal et "kõike saab kui tahta" võib lõpmatult, kuid kas peab või ? Vundamendiauku saab kaevata labida või kopaga. Joota saab kolvi või kuumaksaetud kirvega. jne jne.

Comment

Esmalt postitatud felch poolt
        Kas keegi teab valgustada Altiumi kasutamise poolt - kas lib'e on piisavalt saada või ...ainult €€€ eest ?
        Siit leiab - http://www.altium.com/Community/Support/Libraries/

Muide, kui plaanis igapäevaselt pcb layout'iga leiba teenida, siis kindlasti on mõtet valida optimaalne töövahend; kui hobikorras, siis on töövahendi vahetus küsitava väärtusega - kuigi kellegi arvates eagle on halb, sellele vaatamata ei tarvitse ringiõppimise aega iial tagasi teenida. Üldse ei soovita mitme programmi vahet pendeldada, hirmus nüri ja hulk sisulist tööd jääb tegemata.
        If you think education is expensive, try ignorance.

Comment

Esmalt postitatud KaruTEC poolt
          Ainult kasutaj "andreie" plaadid on kenad ja ma ei tea kas ta kasutab Eaglet..
          Tänan...

Ei kasuta eagle-t.
          If you think education is expensive, try ignorance.

Comment

Kasutusel nii Altiumi soft kui ka Eagle. Need igapäevased ja väga rahul. Samas leidub netis kuhjaga mingeid x.formaadis asju milletõttu olen sunnitud kasutama ja läbustama reserv massat x.versioonide ja igasugustest x-softidega.

Altium abiks raskematel töödel, Eagle abiks kodustel töödel.

Lõpetuseks väike demagoogia Igalepoole kopaga ligi ei pääse ja igalpool pole tööjõudu, et seda labidaga teha aga kui on olemas nii labidas kui ka kopp siis tööle valu
            MSN- taneltreima182@hotmail.com
            telefon katki.

Comment

Re: Vs: mis progega skeemi joonestada

eageli puhul on tema plussiks kasutamise lihtsus (õppisin kasutamise ära tunniga ja sain töötava plaadi valmis; iseküsimus muidugi, kui ilus ta standartite kohaselt oli).

Altiumi tahaks kasutada, tean, mis tema võimalused on ja olen näinud seda töös. Tundub lihtsam... aga vat ei saa alguses vedama. Olen korduvalt üritanud sellega mingit plaati teha, kuid ei suuda isegi skeemi ja plaati omavahel siduda (nagu seda teeb 1 nupp eagelis). Aga noh, eks suvi on aega õppida ja ehk saab ülikooliajaks ka selle "jubeduse" selgeks... Radade joonistamine on aga Altiumis kõvasti lihtsam IMHO.

Comment

Vs: Re: Vs: mis progega skeemi joonestada

Esmalt postitatud bloody-orc poolt
                eageli puhul on tema plussiks kasutamise lihtsus (õppisin kasutamise ära tunniga ja sain töötava plaadi valmis; iseküsimus muidugi, kui ilus ta standartite kohaselt oli).

Altiumi tahaks kasutada, tean, mis tema võimalused on ja olen näinud seda töös. Tundub lihtsam... aga vat ei saa alguses vedama. Olen korduvalt üritanud sellega mingit plaati teha, kuid ei suuda isegi skeemi ja plaati omavahel siduda (nagu seda teeb 1 nupp eagelis). Aga noh, eks suvi on aega õppida ja ehk saab ülikooliajaks ka selle "jubeduse" selgeks... Radade joonistamine on aga Altiumis kõvasti lihtsam IMHO.
                Proovi vähemalt MultiSimi ja Ultiboardi, seal on see nupp
                Erilahendused.
                PS või mail.

Comment

Raske on aru saada, mis Eagles lihtsam on. Gerberite tegemiseks peab juba mingit idiootset gümnastikat tegema.
                  Eagles skeemist pcbsse netlisti ülekandmiseks on üks käsk - update pcb. Kõik.
                  bloodyorc - kui Altiumis lihtsam radasid vedada, siis mis Eagles lihtsam on ?
                  PCB joonistamine on ju põhimõtteliselt radade vedamine.

Kõik on "maitse asi", kuid ei ole mõtet rääkida Eagle "lihtsusest".

Comment

eageliga miskipärast tuleb kõik kiiremini valmis ja üles. aga võibolla (loe: kindlasti) seda seepärast, et ma ei oska Altiumi piisavalt hästi kasutada.

Kuna gerbereid ei genereeri igapäevaselt, siis seda võrrelda ei oska (printi läheb puhas PCB layer).

Comment

Oot oot, eaglega on raske gerberit saada? avad faili gerb274x.cam sead faili nimed ja klikid Process Job. Kogu protsess võtab max 30s.
                      Eagle uuendab netlistid ISE reaalajas ei pea midagi updatema, pidevalt töötan nii kus ühel molul plaat ja teisel skeem, Show funktsiooniga vaatad neti skeemis siis kohe automaatselt teeb heledaks ka PCB oma. Lisad komponendi skeemis ilmub see ka PCB peale. Teed ühenduse skeemis ilmub see ka PCB peale. Kuigi ma ei tea mis versiooni eaglet viimati näppisid aga tundub et see oli 1.0 või midagi sarnast.
                      Jah tõsi GRID otseselt ei ütle sulle radade vahet, aga 7 klassi matat võiks peast ka osata. Kui soft ei seo PCB ja skeemi osa on see kasutajale suurim õnnetus, muidugi PCB tootjatele kasum kuna vigaseid protosid tuleb.
                      Ok pikalt ei jahu lähen hangin ka selle megatööriista ja vaatan kui hea ta on, loodan et vähmealt trial versioon asjast on.
                      2. Transistor, millel on kiiresti toimiv kaitse, säästab kaitset, sulades kõigepealt ise.

Comment

Palun täpsusta, kuidas gridi abil siine joonistada. 7 klassi matemaatikaga seotud foobiaid lahka kusagil mujal.

Btw,mis versioon Eaglest on stabiilne ja hea, katsetaks veidi. Võibolla tõesti olen ajast maas.
                        Siiski, kõik Eagle failid olen avatud saanud, nii et kõige vanem versioon mul kindlasti ei ole.

Comment

ise kasutan viimast versiooni. seda "lastekat" e siis tastuta tegelast. Stabiilsuseprobleeme pole tähendanud veel...

Comment

Oletame et nõutav rajalaius on 0,4mm nõutav rajavahe on 0,2mm, seades gridi 0,6mm laseb eagle joonistada sammuga 0,6 mm. 0,2mm yhelt rajalt, 0,2 rajavahe ja 0,2 teiselt rajalt.
                            Vat selles ongi asi et kõik avab, eagle on naljakas asi, vanad asjad avavad uusi faile uued karjuvad. 4.11 salvestatud faile saab vaadata 4,16ga ainult kui 4.11 on olnud salvestamise ajal freeware. Vastasel korral on asi veendunud et pirad olgugi et oli ametlik lisents. See tuli välja kuna peale update miski ei avanenud. Eagle on optimiseeritud kiireks tööks, kõik asjad saab kas shortcuti alt ja/või hiirekliki, ei pea menüüd pidi kollama et saada mingit funktsiooni.
                            Ma olen päris mitu aastat töötanud aga ikka peab tunnistama et ei tea eaglest kõike, iga natukese aja tagant avastad jälle midagi uut, midagi mida enne oled keeruliselt teinud.

Comment

tore on ju siin Altiumi propageerida aga maxab see miskit 9995$ , kui ma teen 10-15 pcb-d aastas ei osta see mäng end eales tagasi. ( piraatlust me ju siin ei propageeri ). teiseks on Altium tõeline monsterrägastik milles orienteerumiseks kulub nädalaid-kuid.
                              Eagle on lihtne õppida aga kiiresti saab ka selgeks et on asju mida seal võimatu teha ( polügoonid nagu karutec juba märkis ) . õigemini, saab, aga meeletu käsitöö. teiseks, näib nagu oleks Eagles meeletult valmis lib-e , aga suur osa footprinte on räigelt si_asti tehtud. Gerberite genereerimiseks tehke oma .job fail ja hiljem vaja seda vaid välja kutsuda.
                              eksisteerib mitmeid tasuta või odavaid programme, huvitaks arvamus neist.

Comment

kuna siin kod. murphy asja tunneb siis küsin, kuidas saab eagles polügooni sisse väljalõikeid ehk eraldusribasid teha ?

Comment

Working...
                                X