Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Elektroonikahuviliste kokkutulek 2008...

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    #16
    Vs: Elektroonikahuviliste kokkutulek 2008...

    Kui ma otsustan tulla, siis püüan oma raadiokola kaasa võtta... praeguse seisuga siis CB, PMR ja ehk ka 70 cm amatöörlaine jaama. Kui saan oma isetehtud CB antennituuneri teha kaasaskantavaks (vaja tugev kest ümber panna) või ehitada spets mobiilse antennituuneri, saaks CB laine jaoks kohapeal käsijaama "kummijublakast" kõvasti suurema antenni üles seada (mingi juhtmest dipool mul juba ongi tehtud).

    Comment


      #17
      Vs: Elektroonikahuviliste kokkutulek 2008...

      võtaks kaasa :http://www.hanseton.de/p4500.htm , saaks mõõta, mis võimsust välja annab ja kas sellega saaks hommikul kohvi keeta või muud trikki teha, sihipäraselt ei kasutaks (ei ole omal sobivat kõlarit )

      Comment


        #18
        Vs: Elektroonikahuviliste kokkutulek 2008...

        Tere kõigile elektroonikahuvilistele!


        Augustikuu on saabunud ja viimane aeg hakata igaaastaseks suurürituseks olulisi ettevalmistusi tegema.
        Registreerimisleht on juba vaikimisi avatud olnud 1. augustist, laialt seda veel eile reklaamima ei hakanud, kuna mitmed asjad vajasid ümberkohandamist. Eelmise aasta kokkutulekuga võrreldes on väikesed muudatused ka korraldusmeeskonnas. Nimelt rahakoguriks on määratud teine isik, sest möödunudaasta sama kohust täitnud kodanik ei saa tingituna teatud sorti majanduslikust keerukast olukorrast sellel alal jätkata. Sellisest finantsilisest riskist tulenevalt, täidab rahakoguri ja väljastaja ülesannet minu vend Üllar, kes on peensusteni korrektne ja täpne. Nagu juba kodulehel kirjas, täieneb raha ülekannud üritusele tulevate elektroonikahuviliste maksmisinfo manuaalselt, st. seda, et vastavad märkmed teeb tabelisse inimene, mitte programm. Samuti ei tasu minna paanikasse, kui tund või paar peale makse sooritamist ei näe Te oma nime taga olevas makstud/maksmata lahtris sõna „Jah“, sest ühelgi inimesel, kes käib ametlikult tööl, ei ole aega 24/7 arvutivahendusel internetipangas passida. Info maksnute kohta täieneb kord päevas või äärmisel juhul kahe päeva tagant, kõik sõltub rahakoguri töögraafikust ja sellest kuna ta saab vastavaid sissekandeprotseduure teha. Palume mõistvat ja rahulikku suhtumist.
        Mida tuleks järgmisena veel siin teemas arutada.....
        1. Endiselt on lahtine temaatilise särgi kujundus ja selle põhivärvi valik.
        2. Erinevate elektroonikahõnguliste võistluste nimistu ja ajakava.
        3. Workshop`id- kes ja mida räägivad.
        Viimasel punktil tahaks kohe eriti peatuda, kuna tegemist on traditsionaalse sündmustikuga, mille puudumisel ei ole enam kokkutulek selline nagu ta algselt kavandati. Huvipakkuvate sõnavõttudega esinejaid on aasta-aastalt järjest raskem saada, pealegi on paljud teemad ennast ammendanud või siiski....
        Varakevadel, mil ma seda kokkutulekut juba kavandasin, oli juba hea meel, et saan ühele põhi workshopile väga unikaalse ja kõrge inseneriharidusega Enn Valgma Tartu Kutsehariduskeskusest. Toona, kui sai läbirääkimisi peetud, ei osanud arvata veel kindlat ürituse kuupäeva ja kõike kuupäevalist seonduvust. Nimelt tähistab eelmainitud härra 19. augustil oma 70. juubeli ja minu õnnetuseks peetakse seda 23. kuskil Tartus suure laua taga ja etteplaneeritud esineja ei saa kahjuks osa võtta, kuigi oleks seda ehk isegi väga soovinud. Tal oleks olnud esitada ettekande materjale nii „Elektroonikatööstuse ajalugu ja praegune seis Eestis“ , ning jutustada muudel huvipakkuvatel teemadel.
        Siit ka üleskutse selle foorumi haritumale seltskonnale: Ehk mõtlete positiivelt ja tuleksite samuti Eesti tasandil ühele vägagi algselt väärt olnud üritusele ja võtaksite omalt poolt valitud teemal sõna.
        Siin on minu teada väga mitmeid doktorikraadi omanikke ja palju elektroonikaala juhtivesindajaid, paraku ei ole enamikel tahtmist, julgust või siis aega sellisest väärt üritusest osa võtta. Sellest tingituna kokkutuleku sisukvaliteet tugevasti kannatab ja potentsiaalseid registreerijaid, kes tuleksid kvaliteet üritust nautima on samuti vähem.
        Üks üleskutse või siis õigemini öelda manitsus veel ka siia: Palun ärge postitage siia temasse rämpslauseid või siis ei midagi ütlevat teksti ja lihtsalt mula, paar korda on seda juba juhtunud...
        Iga endast vähegi lugupidav elektroonikahuviline, kes ei ole voodikülge aheldatud, „puhkekodus“ või juhuslikult ürituse toimumispäevadel tööl/komandeeringus/puhkusel välismaal , võtab võimaluse korral osa sellest suurüritusest! http://kokkutulek.lylitus.org/08/

        Comment


          #19
          Vs: Elektroonikahuviliste kokkutulek 2008...

          Tegin teema kleepuvaks.

          Üritan ise ka tulla, päris kindel ei ole veel.
          Küll aga oleks minu poolt välja käia ärritav teema - Elektroonikaharidusest eestis . Kellele ja milleks seda vaja on.

          Kuna koht kauge, siis vidinaid kaasa tassima ei hakka.
          Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

          Comment


            #20
            Vs: Elektroonikahuviliste kokkutulek 2008...

            Kuidas seal selle ööbimisega jääb?
            Vahetada 350W lampvõimendi jääksoojust Kaja Kallase elektrimolekulide vastu.

            Comment


              #21
              Vs: Elektroonikahuviliste kokkutulek 2008...

              eks ikka telkides
              Tegijal ikka juhtub.
              Miks?

              Comment


                #22
                Vs: Elektroonikahuviliste kokkutulek 2008...

                Kuidas seal selle ööbimisega jääb?
                eks ikka telkides
                - Aina paremaks läheb....
                WTF! No kuule RaunoK, mõtle loogiliselt ükskord juba.... See, et selleaastase kokkutuleku kodulehel ei ole peensusteni veel kirjeldatud, kuidas keegi individuaalselt peab, saab, tahab gümnaasiumikompleksis ööbida, ei tähenda veel kaugelki seda, et kogu rahvas ööseks "välja visatakse". Kuulge teismelised, see oleks korraldusmeeskonna poolt idiootsuste tipp, või mis? Kui tahate väga telkida, saate seda teha ka gümnaasiumi siseruumides, ärge ainult telgivaijasid põrandasse lööge.
                Põhiline majutamine toimub kooli spordikompleksi poolel ja suures maadlussaalis, sellest tulenevalt on soovitav kaasa võtta madrats(id) vms. ese, kus magada saaks soovi korral. Luksusshviiti kellegile lubada ei saa aga eks see juba kohapeal näha ole, millise sobiva pesa keegi kuskil suures majas leiab.
                Uus nädal on varsti algamas ja info peagi kodulehel täieneb. Kuna me transistoriga teeme seda kõike muu töö kõrvalt, vabatahtlikult, niigi vähesest vabast ajast siis ei ole meil pidevalt aega 24\7 seda teemat jälgida, seega palume mõistvat suhtumist.

                Comment


                  #23
                  Vs: Elektroonikahuviliste kokkutulek 2008...

                  Kuna mu vabad finantsid kulusid mujale (avanes ootamatult võimalus osta korralik digifotokas ja 2 m amatöörjaam), siis seekord ei saa ma osaleda... juhtub. Ehk tuleval aastal taas osalen.

                  Comment


                    #24
                    Vs: Elektroonikahuviliste kokkutulek 2008...

                    Õhtust härrased.
                    Ei tea nüüd kas ainult minul või on teisigi kel ei õnnestunud end kokkutulekule regada. Nimelt väidab et minu maili aadressiga on miskit mäda. Aga ei saa olla proovisin teist maili aadressi ka ikka sama jama
                    Egas muud, kui juhtmed külge ... ja seina

                    Comment


                      #25
                      Re: Vs: Elektroonikahuviliste kokkutulek 2008...

                      minul kala ei olnud (täna regades test kasutajat).
                      meil on @gmail.com

                      Comment


                        #26
                        Vs: Elektroonikahuviliste kokkutulek 2008...

                        Esmalt postitatud Qbic poolt
                        Ei tea nüüd kas ainult minul või on teisigi kel ei õnnestunud end kokkutulekule regada. Nimelt väidab et minu maili aadressiga on miskit mäda. Aga ei saa olla proovisin teist maili aadressi ka ikka sama jama
                        Registreerisin siis su ise ära sama vormi pidi, kasutades mingi eelmise aasta andmeid. Mitte mingeid probleeme ei olnud. Järgmine kord paluks muidugi veidi täpsemat probleemikirjeldust.

                        Muide, tuletaks meelde, et kõiksugu ideed võistluste, workshopide ja mille iganes kohta on endiselt äärmiselt teretulnud, aga mõelge need ideed enne hästi läbi.

                        Ka seda tahan meelde tuletada, et see ei ole päris kontsert, kuhu saab pileti osta ja elamust nautida vaid teie, osalejad, moodustategi suurel osal ürituse sisu ja olemuse. Me ainult üritame seda kuidagi kordineerida, leida esinejaid ning luua tingimused. Seega me võime siin rabeleda palju tahes, aga teie abita on raske teile endile midagi pakkuda.

                        Edu !
                        transistor[ätt]starline[punkt]ee

                        Comment


                          #27
                          Vs: Elektroonikahuviliste kokkutulek 2008...

                          Esmalt postitatud transistor poolt
                          Mitte mingeid probleeme ei olnud. Järgmine kord paluks muidugi veidi täpsemat probleemikirjeldust.
                          Lõike registreerimisprogrammist:
                          <a href="/08/registreerumine" title="Registreerumine">Registreerumine</a>
                          <a href="08/registreerumine">registreerumislehel</a>

                          Kas mitte 90-date keskel ei saand selgeks et mõne browseri jaoks on see sama, mõne jaoks mitte.
                          Rohkem kui 10-ne aasta vanune probleem.

                          ***
                          See "registreerumislehel" link annab pika loba süüdistusega vanaduses ja mälunõrkuses.
                          Logoröa gratus gravis.

                          Aga ka ühe teise, asjaliku, tõelähedase seletuse:
                          "Järgmine võimalus, mis ehk välistab juba teiepoolse vea, kuid mitte ilmtingimata teie kuritegelikkust ja halba mälu, on ehk see, et kes iganes seda veebi haldab (Transistor) on jobu ning on mingi erilise käkiga jälle maha saanud, nagu tavaliselt"

                          Ega ma ometi midagi pahasti ei öelnud?
                          Vaadake ise see link üle!
                          On kindlam. Oma silm on kuningas.
                          http://kokkutulek.lylitus.org/08/ eelviimane link.

                          Comment


                            #28
                            Vs: Elektroonikahuviliste kokkutulek 2008...

                            Esmalt postitatud Max27 poolt
                            - Aina paremaks läheb....
                            WTF! No kuule RaunoK, mõtle loogiliselt ükskord juba.... See, et selleaastase kokkutuleku kodulehel ei ole peensusteni veel kirjeldatud, kuidas keegi individuaalselt peab, saab, tahab gümnaasiumikompleksis ööbida, ei tähenda veel kaugelki seda, et kogu rahvas ööseks "välja visatakse"...
                            Max27 - see oli RaunoK poolt väga õigustatud küsimus ja ironiseerimiseks ei ole Sul vähimatki põhjust.

                            Kui inimene tuleb mitmepäevasele üritusele teise linna, siis oleks oluline täpselt teada:
                            * milline on ööbimine - ma ei kõnni tavaliselt ringi, madrats tagataskus;
                            * millised on pesemisvõimalused - kas näiteks suvisel ajal koolimajas sooja vett on?
                            * mitu toidukorda on kolmel päeval, kui palju peab oma toiduga arvestama.

                            Esmalt postitatud Max27 poolt
                            Uus nädal on varsti algamas ja info peagi kodulehel täieneb. Kuna me transistoriga teeme seda kõike muu töö kõrvalt, vabatahtlikult, niigi vähesest vabast ajast siis ei ole meil pidevalt aega 24\7 seda teemat jälgida, seega palume mõistvat suhtumist.
                            Kokkutulekuni on jäänud 10 päeva ja endiselt ei ole üleval ei ürituse sisu ega ajakava, kes esinevad ja mida räägivad.
                            Sellist jama ei saa enam vabandada "vabatahtlikult, muu töö kõrvalt, oma vabast ajast tegemisega". Kui aega ei ole või hakkama ei saa, siis ei ole ka mõtet endale üle jõu käivat ülesannet võtta.

                            Esmalt postitatud A.R. poolt
                            See "registreerumislehel" link annab pika loba süüdistusega vanaduses ja mälunõrkuses.
                            Aga ka ühe teise, asjaliku, tõelähedase seletuse:
                            "Järgmine võimalus, mis ehk välistab juba teiepoolse vea, kuid mitte ilmtingimata teie kuritegelikkust ja halba mälu, on ehk see, et kes iganes seda veebi haldab (Transistor) on jobu ning on mingi erilise käkiga jälle maha saanud, nagu tavaliselt"

                            Ega ma ometi midagi pahasti ei öelnud?
                            Vaadake ise see link üle!
                            On kindlam. Oma silm on kuningas.
                            Ei, Alo, ei öelnud pahasti.
                            Kui ikka lingid on katki ja ei ole aega/tahtmist/viitsimist/oskusi neid üle kontrollida, siis ei ole mõtet ka "vaimukaid" 404 lehekülgi nikerdada.

                            Ausalt öeldes on mul häbi, et meie poolt 5.a. tagasi alustatud ettevõtmine on tänaseks nõnda alla käinud ning seetõttu ei ole ka soovi üritusest osa võtta.
                            GSM: 5039624

                            Comment


                              #29
                              Vs: Elektroonikahuviliste kokkutulek 2008...

                              Esmalt postitatud A.R. poolt
                              /08/registreerumine ... 08/registreerumine

                              Kas mitte 90-date keskel ei saand selgeks et mõne browseri jaoks on see sama, mõne jaoks mitte.
                              Rohkem kui 10-ne aasta vanune probleem.
                              Viga parandatud. Ja ei, see, et selline viga tekib ei tähenda, et ma ei oleks nende kahe erinevuses teadlik vaid seda, et "/" jäi kogemata lihtsalt eest ära.

                              Esmalt postitatud vtl poolt
                              Ei, Alo, ei öelnud pahasti.
                              Kui ikka lingid on katki ja ei ole aega/tahtmist/viitsimist/oskusi neid üle kontrollida, siis ei ole mõtet ka "vaimukaid" 404 lehekülgi nikerdada.
                              Ei, üleliia pahasti ei öelnud, aga Sina ütlesid nüüd küll mu meelest veidi pahasti. Esiteks millised lingid? Mainiti ainult ühte. Kui leidsid veel mõne, siis ehk oled hea ja annad sellest teada.
                              Teiseks läks antud vigane link sinna tunduvalt hiljem, kui ülejäänud sisu. Kui ma seda ei avastanud, siis jah, järelikult jäi see link mingil põhjusel kontrollimata. Ilmselt ei ole see mul ei
                              esimene ega viimane kord, kui selline asi juhtub, olgugi, et ma üldiselt üritan siiski üle kontrollida, mis ma sinna kokku teinud olen.
                              Aga millest ma aru ei saa, et miks on ühe lingi pärast nii ründav tekst Sinu poolt.
                              Lisaks ei saa ma ka aru, mis see veateate leht sulle niiväga ette jäi. Jah, seal oleval jutul pole erilist mõtet, aga mis siis? Või ei sobi nii lolli jutuga veateade seda tüüpi üritust esindavale lehele?
                              Vabanda, aga ma ei saa tõesti aru, millega ma sinu sellise pahameele/ründava jutu nüüd välja teenisin (ja mitte esimest korda).
                              transistor[ätt]starline[punkt]ee

                              Comment


                                #30
                                Vs: Elektroonikahuviliste kokkutulek 2008...

                                Kuidas sealkandis ühistranspordiga lood on ?
                                Kuda sinna saab üldse. Tartu bussijaamast, rongijaamast?
                                Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

                                Comment

                                Working...
                                X