Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Vana plotter

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vana plotter

Tere!

Ega keegi ei oska öelda, et kas tänapäeval on veel võimalik kuskilt saada sellist vanaaegaset plotterit:

http://www.luberth.com/help/sekonic.jpg

Äkki isegi kellegil vedeleb selline kodus ja oleks nõus selle mingi summa eest ära müüma. Tahaks teha sellest 2D cnc.

Suured tänud!
    viimati muutis kasutaja xerox; 01 m 2008, 22:17.

Vs: Vana plotter

Naljakas oli kohe seda lugeda, sest eelmise aasta kokkutulekul sain just sellise looma. Praegu ootab kodu-kodus (Viljandis) paremaid aegu. Natuke sai seda pead isegi sõidutatud seal, pliiatsite osa on puudu, muidu on Ok. PS-i, kui soovi.

Comment

Aga põhimõtteliselt peaks siis vist saama teha sellest cnc vist? Et ehitad nii, et selle võlli stepperi, mis liigutab paberit, paned siini liigutama ning see hakkab plaati liigutama, mille peal on graveeritav ese. Ja sule asemele paned hambapuuri otsiku, mis hakkab liigutama puuri.

Nüüd tuli küll väga segane jutt aga see kes asjaga kursis peaks aru saama

Aga kui teoreetiliselt see võimalik mis ma siia kirja panin, siis ostaks selle ära. Tahaks ainult hinda teada. Ise ka Tartus.

Comment

Teoreetiliselt jah, kui sa enam-vähem õhku hakkad sellega graveerima. Üks võll on küll korralik (ja ehk seda vedav hammaslint peaks ka millelegi kuidagi vastu), aga esiteks see pea on ainult ühe ümara võlli peal jooksev st tal ei ole tugipunkti, mis fikseeriks pea üles-alla liikumise (mööda võlli ringjoont).

Comment

aga põhimõtteliselt mul cnc tugevam raam olemas lihtsalt vaja controllerit ja steppereid. Aga palju on hind

Comment

Üks küsimus veel. Kas sellel plotteril liigub paber või plotteri pea (y telge pidi)

Comment

Küsimus adminnidele: Kas foorumi reeglites ei võiks olla nõudeid postituse väljanägemise kohta?

Need kahte või enamat ekraani nõudvad lingid nimelt.

Teemalgatajale: Taipad, millest kirjutan?

Comment

Esmalt postitatud xerox poolt
                Üks küsimus veel. Kas sellel plotteril liigub paber või plotteri pea (y telge pidi)
                Pea käib ainult ühte telge pidi. Hind, eks sa paku midagi. PS! Millega sa seda kõike juhtima hakkad?

Comment

Seda ei kujuta ettegi millega juhtima hakkan, kas mingit progret siis pole või? Hinna suhtes ei oska midagi öelda. Ei kujuta ette ka mis selline võib maksta. Eks öelge oma hind ja ma ütlen kas olen nõus.

Comment

Otsi siis natuke enne seda siitsamast foorumist näiteks. Teemasi küll olnud.

Comment

Äkki saab siis juhtida sellise progrega nagu: turbocnc

Comment

Esmalt postitatud xerox poolt
                        Äkki saab siis juhtida sellise progrega nagu: turbocnc
                        Soovitaks pigem KCam ja otsing!

Comment

vanas arvutis oli mul neid 2D plotteri juhtimise programme suht palju. Ei mäleta lihtsalt nende nimesid

Comment

Ja nüüd tuli meelde see kcam. See mul olemas vanas arvutis.

Comment

Äkki keegi teab soovitada mõnda head lihtsat 2D plotteri programmi, mis sarnaneks paintiga. See on hea lihtne ning enamus asju saab sellega ära teha. Olen otsinud neid programme aga kõik suht keerulised ja ainult graafikute jaoks.

Comment

Working...
                              X