Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Milline ultraheli piiksuja mutipeletajale ?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Milline ultraheli piiksuja mutipeletajale ?

Mul oli rumal mõte kasutada päikesepatareiga LED aialampi. Neil on juba kena korpus olemas. Päikesepaneel on küll lampidel paraku väga mage. Võib-olla on kõige lihtsam ikkagi laadimise pistik külge panna...
    - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
    - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Kui sügaval üldse mutid elavad? käiks laia teerulliga millel pikad orad küljes kogu ajamaa üle
      EE orjusest vaba!

Comment

Esmalt postitatud felch poolt
        Aga asjast - kuidas mõtled kisa mutiauku suunata, kas plaat pole mitte liiga suur ja "vales suunas"?
        Plaat oli täpselt nii lai, et läks tihedalt sellesse päikse patareiga öölambi torusse nii et käälitsejad vastu toru surutud.
        Muuseas, siiamaani pole ühtegi läheduses asuvat kinnitrambitud muti hunnikut veel üles aetud.

Üks mõte, mis tekkis seoses päikese patareilt laadimisega:
        Öölamp kasutab ühte NiCd purki, mille laadimisega saab päikesepaneel ilusti hakkama, mutipeletajal on aga 4 akut. Kui nüüd teha selline süsteem, mis laeks kõiki akusid eraldi üks haaval, niiet mingi süsteem võrdleb eri purkide pingeid ja laeb alati kõige tühjemat.
        Energia hulk küll sellest ei suurene, kuid vähemalt pole vaja nii palju paneele järjestikku panna.

Mis puutub Li akudesse, siis 1 võimalus veel LiPo/ion asemel kasutada LiFiePo4 akusid, mille nimipinge küll natuke madalam: 3,3V. ja täis laetult 3,6V. Need taluvad paremini ka igasugu temperatuuri kõikumisi ja ületühjendamisi.
        1 odavaim koht nende ostmiseks, mis ma leidnud olen, postikulu vaid 2.50$(500g): http://aircraft-world.com/shopdispla...drical%2D+A123
        viimati muutis kasutaja surfer; 28 May 2009, 23:01.

Comment

Working...
        X