Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Laelamp

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Muide, arvutiga igast junnide lülitamise peale olen isegi mõelnud, olen eksperimentaalselt ka praktilisi sooritusi läbi viinud. Ntx kõige lihtsam viis midagi lülitada, on seda teha LPT pordi kaudu, see ei vaja muud kui lihtsa releesüsteemi ehitamist..
    Aga sellest ei tahtnud ma rääkida.
    Nimelt, vahva oleks kui keegi võtaks kätte ja progeks miski softi, mis suudaks kõnet tuvastada. Sihtsüsteem võiks olla unix, või siis äärmisel juhul linux :P
    Proge võiks olla selline lihtne, umbes nagu mobiilidel on.
    Kujutan ette, et see baseerub mingil helifailide võrdlusel vms.. ise ma asmist midagi ei tea, C-d oskan "hello world pro" tasemel.
    Igal juhul, iga arvamus ja isegi ehk viide olemas olevale softile on teretulnud
    To boldly go where no man has gone before.

Comment

jajah, häälega muidugi ka vinge, aga siiski, kas keegi progeks sellise proge, mis vaataks maili ja kui taipab, et talle on saadetud mingi käsklus, siis ta käituks vastavalt sellele?!
      You\'r truly beaten when u give up!

Comment

Jaa, kas läbi miski web interface poleks lihtsam?
        Umbes nii, et saadab miski webi script miski käsu miskile progele ja see siis lülitab. Iseenesest, ma arvan, et poleks vaja rohkem kui lihtsat programmikest, mis ntx LPT-le signaali annab siis vastaval otsal vastav signaal tekitada.
        kõige lihtsam peaks olema käivitada webi kaudu lihtsalt üks kindla ülesandega programm, ntx lightson või lightsoff või siis võtmega: lights -on ja lights -off..
        Kuigi, selliste asjade puhul võib teadagi turvarisk tekkida.

Ah jaa!!!
        Alati võid ju ükskõik mis proge kaughallates mis tahes maailma otsast sisse lülitada :P, see oleks kõige turvalisema kaa.
        Sinu idee võiks olla kuidagi seotud pigem SMS-idega kui e-mailidega.
        To boldly go where no man has gone before.

Comment

See mailiga juhtimine on päris huvitav idee. Kui aega saan, proovin progeda. Kui tulemusi (või tagajärgi -he-he )on, annan teada.
          - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
          - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Mailiga seepärast, et ka mobiil suudab maili saata, aga arvuti suhted SMS'iga minuteada on kesisemad!

Comment

Arvuti suudab ka sms-e saata, selleks saab kasutada kasvõi Kummikutehase PCMCIA-kaarti. Odav ta just pole ja lauaarvutile ka ei sobi.
              Mailiga on igal juhul odava. Muidugi, selleks peaks olema püsiühendus kui sa just ei taha iga x-aja tagant dial-up'i teha. Ilmselt peaks masin kontrolliks ka vastama. Et mismoodi tema käsust aru sai, kui sai.
              - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
              - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

ma mõtlesin just SMS'ide vastuvõtmist, sellega ta vist väga hästi hakkama ei saa...

Püsiühendus on niikuinii. aga kas oskad ka progeda, et ta vastaks, et nüüd tuled põlevad, või nõudepesumasin töötab...

Comment

See on nagu klaverimänguga - kuni pole proovinud, ei saa öelda et ei oska
                  Eks ma proovin, minu arvates on idee ise huvitav.

Comment

Working...
                  X