Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
Selline lollakas küsimus siis et mis tähendab #22 ?
Anna link, kust sa selle skeemi leidsid. See # viitab sellele, et kuskil, täpsustavas kommentaaris on midagi selle kohta mainitud. Või loe ise. Mina ise loen skeemi pealt, et tuleb teha 8 keeruline 5mm (sise)läbimõõduga pool. Traadi läbimõõtu/ristlõiget skeemi pealt ei tuvasta. Ja see 5pF ja 18 pF kont võiks olla trimmer. Siis saad sageduse välja häälestada.
Anna link, kust sa selle skeemi leidsid. See # viitab sellele, et kuskil, täpsustavas kommentaaris on midagi selle kohta mainitud. Või loe ise. Mina ise loen skeemi pealt, et tuleb teha 8 keeruline 5mm (sise)läbimõõduga pool. Traadi läbimõõtu/ristlõiget skeemi pealt ei tuvasta. Ja see 5pF ja 18 pF kont võiks olla trimmer. Siis saad sageduse välja häälestada.
to Tikk : #22 ongi juhtme diameeter
MINULE EI MEELDI KUI MÕNINGAD ISIKUD MINU POSTITUSI MUUDAVAD,
KUI POSTITUS EI SOBI SIIS PALUKS SEE KUSTUTADA !
AWG puhul kusjuures on Väga jabur süsteem, mis on pärit sisuliselt kiviajast.
Lisaks veel,et ka ebastabiilne - nii pinge kui ka temperatuurile.
Kunagi 70-ndatel sai muu parema puudumisel selliseid FM pikendusi(loe:nikerdusi) ka kasutatud piraatmuusika edastamiseks Nõmmel Nurme tn. kandis - vanem rahvas kindlasti mäletab....
PS.Mina kasutasin hõbetatud traati diam.0,63mm
viimati muutis kasutaja maaalune; 27 m 2008, 17:15.
Tegin asja valmis, töötab päris hästi, ei hakanud seda 18pF kondekat timmitavaga asendamagi, jooksis kohe ilusti sellisele sagedusele kus midagi muud vahele ei kostnud. Ega ta suurem asi ei ole jah aga ajab hädaga asja ära kui kaablit ei viitsi vedama hakata... skeem siis päris siit
Ise sai kauges nooruses vene XA10 kivi baasil (kui marki õieti mäletan, oli mingi vahesageduse kivi) saatja valmis nokitsetud. 9V patarei pealt levis pea 200m.
MINULE EI MEELDI KUI MÕNINGAD ISIKUD MINU POSTITUSI MUUDAVAD,
KUI POSTITUS EI SOBI SIIS PALUKS SEE KUSTUTADA !
Ise sai kauges nooruses vene XA10 kivi baasil (kui marki õieti mäletan, oli mingi vahesageduse kivi) saatja valmis nokitsetud. 9V patarei pealt levis pea 200m.
Ise ka mõtlesin vahepeal teha 9v peal 250meetrit leviva teha, aga kardan natuke seda asja, kuna see on keelatud värk... 10 meetri peale ehk ei lähe korterist kaugemale
Comment