Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

TDA2004 võim ei tööta???

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

TDA2004 võim ei tööta???

Selline lugu on, et tegin endale pisikese võimendi TDA2004 (2*10W) kivi peal. Oma arust tegin kõik õigesti skeemi järgi, aga nüüd kui voolu sisse lasen, siis hakkab paukuma (vahet pole, kas annan mingi sisendi või mitte). Toide on mul 11.2V ja kõlarid on 8 oomised.
    Samuti pole see mul esimene kord, kui sarnaste kividega võim jamama hakkab. On kellegil kogemusi sedasorti probleemiga? ???

skeemi tegid ise??
    või vaatasin kusagilt datasheetilt??
    võiga võib olla sekeemides ;D

Comment

Skeemi võtsin enamvähem elfa kataloogist (http://www.tevalo.ee/cgi-bin/web_store.cgi...108-81&lng=est#).

Tegin aga paar muudatust. Kuna sobivaid juppe mul kohe käepärast võtta ei olnud, siis sisendi lüüdid on mul 10mF 10V (skeemis 2.2mF), lüüdid väljundis on mul 1000mF 10V (skeemis 2200mF), 3.3 oomise ja 1.2k oomiste takistite asmele panin 4.7 oomi ja 1.5k. Kaks 100mF kondensaatorit on mul 10 voldised, ülejäänud on 16V. Kõik elemendid on suhteliselt kivi lähedale paigutatud välja arvatud suured kondensaatorid lõpuahelas ja oomine takisti koos 0.1mF kondiga. Kuid needki pole kaugemal kui 10cm.

Njah, aga selline võimu käitumine pole mul esimene kord samasuguse kiviga, eelmine kord ma jätsin kogu kupatuse sinnapaika, aga nüüd ostsin uue kivi ja proovisin uuesti, aga ei midagi..

Comment

nujah need detailid päris kaugel õigetest, aga vist ikka päris paukuma ei tohiks hakata.
        Trükiplaat on õieti joonistatud??? kontrolli igaksjuhuks üle.
        ja muidugi väike võimalus, imepisike et sa kõrvatsid selle kivi tda2004 jootmise käigus ära st. et jootekolvi kuumusega kui tinutasid sai kivi rikutud aga see juba kõige viimane asi mille peale arvata et see pärast su võm paugub

Comment

Kohe mite ei usu, et kolviga kiva läbi kärsatasid.Mina pole suutnud küll ühtki kivi kolviga maha põletada.
          Selle kiviga(samuti tda 2005 mis on peaaegu seesama)on igavene n**ss et tööle saada.ISe olen mitu korda proovind ja kõik korrad loobund.Jupid peavad väga lähedal kivile olema(sinu 10 cm on päris metsik kaugus).
          muusika on kuulamiseks

Comment

Kohe mite ei usu, et kolviga kiva läbi kärsatasid.Mina pole suutnud küll ühtki kivi kolviga maha põletada.
            Selle kiviga(samuti tda 2005 mis on peaaegu seesama)on igavene n**ss et tööle saada.ISe olen mitu korda proovind ja kõik korrad loobund.Jupid peavad väga lähedal kivile olema(sinu 10 cm on päris metsik kaugus).
            olen ise maha kõrvatnud kive kui aus olla :-[
            aga noh tegijal ikka juhtub

Comment

Working...
            X