Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Estonia 35u016c potekas RP1-57E 2*220k

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Estonia 35u016c potekas RP1-57E 2*220k

Tere!
    Oleks vaja infot võimu helitugevuse poteka kohta(RP1-57E, 2*220k).
    Probleem nimelt selline, et katki on läinud liuguri kontaktid.Kas neid on kuskilt saada või potet ennast?
    Käisin täna kõik teada olevad kohad läbi(Tevalo, Opood, RET-Tehnik, N-Tehnik), RET-ist sain analoogse 47k. Selle kontaktid on aga väisemad.
    Olen väga tänulik igasuguste ideede eest.

ilm

see küll ei puuduta antud teemat, aga mul on üks küsimus, nimelt kas N-Tehnik poe all mõtlete Noort tehnikut, või on see mingi mulle tundmatu pood?

Aga selle potekavärgi kohta võin öelda, et potekaid parandada minuteada küll pole mõtet. Tuleb ikka muretseda uus. Tegu on vist stereopotekaga... ja ega neid vene asju niipalju enam ei liigu, aga sinna saab panna ilmselt ka mõne muu pote, väike ümberehitus (mingi seib vahele) ja kõlbab küll. Jälgima peab ainult, et takistuse muutumise viis oleks sama (lineaarne, logaritmiline...)

Ja peaks olema veel üks pood, kus vene jubinaid müüakse, nimelt Pikofar, see asub Noore tehniku lähedal, natuke edasi mööda Luise tänavat (aga ma ei ole kindel, kas antud pood veel eksisteerib, pole sealk enam vist terve aasta käinud)
    ...

Comment

Tjah pood oli hea, kõik kiidavad ja kiitsid aga minu teada seda kohta enam kahjuks ple

Comment

Working...
      X