Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Takistid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Takistid

Üks väike küsimus, kuidas olete lahendanud takistite hoidmise asja. Kui takid on läbisegi on ju üsna tülikas otsida vajalikke ja see nõuab ka palju aega. Mina isiklikult hoian neid kilekotikestes ja ega see just kõige parem lahendus pole, ikka on otsimine üsna tülikas, kuna kotid lähevad segamini. Olen proovinud ka tikutoosidest tehtud hoidlat kasutada, aga jälle probleem, nii saab hoida vaid väikesevõimsusega takke ja neid tikutopse tuleb ka üsna palju, pole teisi kuskilt võtta. Äkki on kellelgi asi lahendatud lihtsalt ja kompaktselt ja mis peamine, et vajalikud takid leiaks kiirelt ja mugavalt üles. Ja ma olen suhteliselt laisk inimene ja ei viitsi palju käsitööd teha, nii et ootan sellist lahendust, mille valmistamine oleks piisavalt lihtne.
    ...

Mul ka tikutoosid ikka. Eraldi plokk 1-820 oomi, eraldi 1-860koomi ja siis eraldi plokk toose megaoomidele. Igas plokis 18 toosi.

Comment

vanasti sai ka tikutopse külgepidi kokku liimitud aga need kippusid ajapikku ära lagunema ja takistid mahtusid ainult diagonaalselt sisse. eeliseks oli odav hind (tikutops maksis tookord 1 kopikas) ja nominaale oli mugav topsi otsa peale kirjutada.

siis õnnestus mul aga kuskilt fotolaborist saada suur kilekotitäis filmitopse. ladusin neid ühe sahtli tihedalt täis ja tuli välja täpselt nii, et kaks rida topse moodustasid ühe E24 rea takisteid. seega kaks rida - kümned oomid, kaks rida - sajad oomid, kaks rida - kiloomid, kaks rida - kümned kilod, kaks rida - sajad kilod.
      puuduseks on ehk see, et topse sildistada on tülikas aga ajapikku kulus E24 rida nõnda pähe, et automaatselt võtsid juba õigest topsist õige nominaali.
      kuna toimivat asja ei ole mõtet lammutama hakata, siis mina kasutan toda sahtlit tänapäevani. kui peaks tänasel päeval nullist alustama ja raha pole probleemiks, siis ostaks ilmselt mõned plastmasssahtlitega detailikarbid.
      GSM: 5039624

Comment

Väikesed sahtlid abiks. Kallis küll - 300..450 aga ühte sahtlisse koos vaheseintega võib kõik takid ära panna. Tevalos on head sahtlid, odavamaid (paras risu tegelt) saab igasugu "tööriistapoodidest"

Comment

Väikeste takistite jaoks pole paremat asja kui tikutopsiriiul;
          suuremad asjad (ka kruvid ja mutrid) käivad sahtlis, mille ladusin täis piimatopsi põhjasid: ~4 cm kõrgused, suurematest ei ulatu näpud põhja.
          Veel suuremad asjad vedelevad mahlatopsi põhjas (2 x piimatopsi suurus).
          Head susserdamist !

Comment

... suuremad asjad (ka kruvid ja mutrid) käivad sahtlis, mille ladusin täis piimatopsi põhjasid: ~4 cm kõrgused, suurematest ei ulatu näpud põhja.
            Veel suuremad asjad vedelevad mahlatopsi põhjas (2 x piimatopsi suurus).
            Ja madalaks lõigatud purepakendite sisse mahub kenasti mitu väikest sulatatud juustu topsikut.

Jooge mahla ja sööge juustu ;D!

Comment

Working...
            X