Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

LAN testri viies signaaltuluke ei põle

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

LAN testri viies signaaltuluke ei põle

mul on selline lihtne LAN tester:

Patarei on uus ja igati korras(testriga kontrollitud). Kui mul pole kaabel testri poolte vahele pandud ja ma lülitan selle peamise testi sisse(selle kus patarei sees käib), siis põlevad kõik tulukesed. Olen seda kümneid kordi proovinud ja alati kõik LED'id töötavad. Kui ma aga ühendan testri poolte vahele võrgukaabli, siis nr5 tuluke ei sütti. Ja seda mitte ainult sellel patareita poolel, vaid ka mingil seletamatul põhjusel ei lähe patareiga testri poolel siis nr 5 tuli põlema(kõik teised süttivad). Ma olen proovinud paljude erinevate kaablitega ning ka poest ostetud täiesti uue patch kaabliga, kuid alati on sedasi, et nr 5 tuli lihtsalt ei sütti kui kaabel on mõlema testri poole vahel ühendatud. Kõik klemmid RJ45 pesades on korras jne Mis võib seda põhjustada? Või mis seal sees saab elektrooniliselt olla, mis sellist veidrat käitumist põhjustab?

Vs: LAN testri viies signaaltuluke ei põle

Vastus väga lihtne nr 5 juhe LAN kaablis on eeldatavalt katkenud

Comment

Kõigil kaablitel mida testiti?? Raske uskuda...
      Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
      Konfutsius

Comment

Diood läbi põlenud. Meil firmas kaks sellist testrit ja ühel põles läbi. Dioodi vahetus aitas. Kontrolli.

Comment

Esmalt postitatud arvo poolt
          Diood läbi põlenud. Meil firmas kaks sellist testrit ja ühel põles läbi. Dioodi vahetus aitas. Kontrolli.
          ok, proovin seda

Comment

Working...
          X