Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Sony teler jamab

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Sony teler jamab

    Tere,

    mure järgmine: panen teleri (Sony KV-29LS60E) tööle, mõnda aega mängib ja siis lööb teleri kinni ning stand/by hakkab vilkuma (3 järjestikku). Netis surfasin ja leidsin Sony telerite veateated, kuid vajaks tõlkimist (mis see tähendab ja kas annab parandada).

    Netist leitu:
    Three blinks - B+ over voltage protection (OVP), unit goes to the standby mode then displays the 3 blink fault. This is also a problem in the power supply circuit, check T603 and R672.

    Tänan kõiki, kes leiavad aega asjasse süveneda ja oma arvamust avaldada.

    #2
    Vs: Sony teler jamab

    Tekstis väljendub järgmine sõnum: display märgutuli vilgub kolm korda, lmselt rakendub ülepinge kaitse, missjärel läheb toiteblokk ooterežiimile. Viga peitub enamasti toitelülitusskeemis, kontrolli transistori T603 ja takistit R672.
    Tähistused on siis trükkplaadi peal komponendi vahetusläheduses kirjas. Samas võib viga olla ka mujal skeemis, aga eks spetsialist kreeklane seletab juba lähemalt.

    Comment


      #3
      Vs: Sony teler jamab

      Tänan vastuse eest.

      On sellist telerit mõtet parandada. Täna helistasin ühte teleri remonti teostavasse asutusse kust öeldi, et võiks maksma minna 1100-2000 EEK. Teab keegi mõnd paremat kohta(Tallinnas), kust saaks mõistlikuma hinnaga ja kvaliteetselt.

      Comment

      Working...
      X