mul on selline mure et mul lg flatron lcd monitoril vilgub ekraani valgustus. kui lähemalt vaadata on pilt olemas aga valgus ainult vilgatab vahepeal.aga vahel on tulnud ette et valgus tuleb ja jääb, aga kui eemaldada monitor vooluvõrgust siis peale seda kui see jälle ühendada hakkab jälle vilkuma.kas ja kuidas seda saab parandada?
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
lcd monitoril vilgub valgusus
Collapse
X
-
Vs: lcd monitoril vilgub valgusus
Võimalusi on 2:
- valustuse toru vana, siis tuleb see vahetada. Vananedes muutub valgus lillakaks, selle järgi ehk tunneb ära;
- toru toite inverter ja ehk ka ühendused. Võta lahti ja uuri lähemalt. Äkki hakkab kohe miskit silma (külmjoode).- Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
- Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!
-
olen mitmeid kordi lahti võtnud aga midagi kahtlast nagu pole. aga kui ma need valgustuse "pirnid", või milleks neid nimetatakse, välja võtsin siis minu arust nad olid lillad. aga vahepeal korralikult töötab ja valgustusel ei tundugi nagu midagi viga olevat. aga kus see toru toite inverter asub täpsemalt? aga muidu tundub et midagi vooluga seoses on viga.
Comment
-
Inverter on see pisike eraldi (tavaliselt) plaadike, kuhu torude juhtmed lähevad. Uuri teda luubi all - kas nt. on märgata halbu jooteid või kõrbemist väljundpistikute ja trafo juures?
Muide, kui lampideni minevad juhtmed on vigastatud ja/või puutuvad vastu ekraani metalläärt, on tulemus sama - jamab! Seda tasub ka kontrollida.- Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
- Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!
Comment
Comment