Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Lauaarvuti cdrom sülearvutisse

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Lauaarvuti cdrom sülearvutisse

    Kuidas (ja kas üldse) annab lauaarvuti cd-rom seada ühendada IBM laptopiga? Laptopil olemas printeri port ja loomulikult USB. Tean, et on müügil USB liidesega cd romme, a kuidas tavaline lauaarvuti oma ühendada sülearvutiga nii, et see ka töötaks. Toide ei pea tulema läpakast, toide võib eraldi olla, peaasi et data vahetus kenasti toimiks. Võiks saada ka mitte ainult lugeda vaid ka kirjutada cd-rom seadmega.

    Tänud!
    Condemn the hive.

    #2
    Vs: Lauaarvuti cdrom sülearvutisse

    Mõni nendest ei sobi?
    ARVUTILINN on esimesi omanike poolt juhitav Eesti IT firmasid, asutatud 1993 aastal. Peamiseks sihtgrupiks on ärikliendid, põhitegevuseks on arvutite ja serverite konfigureerimine ja müük, IT-hoolduslepingud firmadele. Samsung, MSI, Dell, Asus, D-Link, Canon, Toshiba, Acer, Intel, Microsoft, Seagate ja muude rahvusvaheliselt tunnustatud tootjate autoriseeritud partner.

    Comment


      #3
      Vs: Lauaarvuti cdrom sülearvutisse

      Eks suur enamik neid nn USB romme ole ka tegelikult tavalised lauaarvuti seadmed. Seega, hangid mingisuguse USB to IDE/SATA jubina, nendel on reeglina ka eraldi toiteplokk nende 5veerandiste seadmete jaoks komplektis. Lisaks võid tarvidusel ka 3,5" lauaka kõvaketta sinna otsa panna kui vaja suuremad andmemahte kopida mingitpidi. Kuskil tooteabi foorumis sai sellest räägitud, vist Waldur oli huviline.
      Kiiruste mõttes pudelikaela ei ole, USB2 on piisavalt kiire kõigiks toiminguteks.
      Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
      Konfutsius

      Comment


        #4
        Vs: Lauaarvuti cdrom sülearvutisse

        Täitsa olemas sellised üleminekud. Endal näiteks olemas USB -> IDE jubin, lisaks väline toiteplokk. Ja vahet pole mis seadme sinna otsa riputad, kui ikka liides sobib siis ka sobib. Kuidas see skeemiliselt välja näeks, ei oska öelda kuna pole lahti kiskunud seda.

        Comment


          #5
          Vs: Lauaarvuti cdrom sülearvutisse

          asjal on siiski üks pisitingimus. IDE seade peab olema cable select või master asendis. slavena ei toimi.
          selliseid üleminekuid ka pisematele lauaarvutitele lisana kasutuses näinud - mis teha, kui kast pisike ja poest (õhukest)kirjutajat originaali asemele ei saa
          Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

          Comment

          Working...
          X