Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

12 voldist 300V

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

12 voldist 300V

Tervitused elektroonikutele !

Äkki keegi teist teab, kas on olemas valmis DC/DC muundureid, mille väljund oleks umbes 300V . Vajalik vool on suurusjärgus mõnikümmend mA.
    Ei viitsi ise disainima hakata. Eelkõige trafo tõttu.
    Kataloogides olen näinud max +- 15V ehk siis 30V 10 tk jadamisi ??? Ei taha nagu.

Ette tänades,
    Martin
    Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Vs: 12 voldist 300V

lihtsalt idee, vb kannataks kasutada LCD inverterit. seal küll pinge kõrgem, aga vb kannataks neid mähiste seksioone ümber lülitada, saaks ehk vajaliku voolu ka kätte.
    ära näkku löö, kui idee loll on
    Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

Comment

Hea idee
      iseasi, palju need kannatavad modimist.
      Uurin.
      Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Kas nendest külmkatood torude muundist ei saaks midagi areteda?
        Head susserdamist !

Comment

Esmalt postitatud martinj poolt
          Tervitused elektroonikutele !

Äkki keegi teist teab, kas on olemas valmis DC/DC muundureid, mille väljund oleks umbes 300V . Vajalik vool on suurusjärgus mõnikümmend mA.
          Ei viitsi ise disainima hakata. Eelkõige trafo tõttu.
          Kataloogides olen näinud max +- 15V ehk siis 30V 10 tk jadamisi ??? Ei taha nagu.

Ette tänades,
          Martin
          Kas läheb lambile anoodpinge tekitamiseks?Kui,siis külmkatoodtoru muundur pole vaatamata lihtsusele eriti hea idee.Mingi suurema toru oma ehk võimsuse poolest annaks ka mõnikümmend mA, kuid reeglina sisaldab väljundpinge sellist impulsside gemüüset,mis nõuab väga hea filtri olemasolu.Korra olen ossiotsaga ühe tööstusliku 19" LCD külmkatood muunduri ploki väljundit puudutanud - paras sigrimigri(saehammas + ...)
          Kõik meeldiv tuleb lambist...

Comment

Ei, tegu pole lamtehnikaga. Siis oleks hakanud mõnd telekatrafot taga ajama.
            Ühes teaduslikus eksperimendis on vaja saada erineva sagedusega suure amplituudiga vahelduvpingeid. Mõtlesin, et teen BF422 ja BF423-st "lõppvõimendi". Aga see tahab ju toidet . Veidike analoogiat crt katoodide juhtimisega.

Comment

kle maaalune iga traffo väljundis on vahelduv, impuls muundi väljundis ongi selline läbu meenutav signaal, aga on selline asi nagu diood+konde, siis on ilus alaline. Nende külmkatood asjade puhul tuleb natuke ringi teha need töötavad voolu piiramise reziimis, vaja teha pinge piiramise peale.
              Modelleerimises ja tootmises kehtivad:
              1. Avariikindel vooluring lühistab kõik teised.
              2. Transistor, millel on kiiresti toimiv kaitse, säästab kaitset, sulades kõigepealt ise.

Comment

Esmalt postitatud murphy poolt
                kle maaalune iga traffo väljundis on vahelduv, impuls muundi väljundis ongi selline läbu meenutav signaal, aga on selline asi nagu diood+konde, siis on ilus alaline. Nende külmkatood asjade puhul tuleb natuke ringi teha need töötavad voolu piiramise reziimis, vaja teha pinge piiramise peale.
                Minu vastus oli sihitud - teadmata veel milline on sihtseade - lampvõimendi toite puhuks.
                Loomulikult mulle meenub mis on konde ja mis diood ning juhuslikult tean ka kuidas antud komponendid eri ahelates toimivad. Tundliku võimendusastme toitmiseks antud muundur ei kõlba.Miks? - Seda ma siin lahti seletama ei hakka - offtopic.
                Kõik meeldiv tuleb lambist...

Comment

Vihjad et impuls toide on halvem kui 10kg traffo? Märgin ära et mõlemat on võimalik s****ti ehitada. Kui aga korralikult teha siis ei erista väljundi järgi ära kumba kasti on telliseid laotud.
                  Seda muundit saab kasutada kui ära varjestada. Vastasel korral on müra tõesti kõvasti.
                  Modelleerimises ja tootmises kehtivad:
                  1. Avariikindel vooluring lühistab kõik teised.
                  2. Transistor, millel on kiiresti toimiv kaitse, säästab kaitset, sulades kõigepealt ise.

Comment

Iga LCD muundi ei sobigi modimiseks. Osadel plokkidel on pieso+unnu+munnu tehnoloogiat kasutatud. trafoga isendid on paari aasta vanustes isendites...
                    The difference between genius and idiot?! Genius has its limits...
                    Vaja võimendit? Selleks on PS nupp!
                    Projektide pildid
                    Lamptehnikast eesti ja vene keeles:
                    http://parsek.yf.ttu.ee/~felc/index_files/Page675.htm

Comment

Working...
                    X