Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Nööriga lüliti

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Nööriga lüliti

Tere. Küsimus selline et on üks suhteliselt vanamoodne põrandalamp, 2 pirniga ja nöörist tõmmatavate lülititega. Üks lüliti on ammu juba otsad andnud ja nüüdseks trikitab juba ka teine. Mida sinna asemele panna ? Kas sellist nööriga lülitit on kuskil valmislahendusena saada või tuleb ise aretada ? Originaalis on seal asi teostatud vajutatava ''on/off'' lülitiga mille peale toetub hoob ja selle otsas on nöör mida siis tuleb allapoole tirida. Viga on selles et tolle ammulagunenud lüliti poolel pole ka seda hooba enam seega oleks vist mõistlikum mingi muu lahendus leida. Paluks ideid ?

Vs: Nööriga lüliti

http://www.elfaelektroonika.ee/cgi-bin/web_store.cgi?artnr=36-013-09

Ehk sobib

Comment

Peaks vist isegi sobima. Huvitav kuidas ma seda ei näinud, tuhnisin ka Elfa valikus.

Comment

Prismas olid ka elektritarvete riiulis, hind oli ca 15-20EEK(ise ostsin just paar päeva varem Effexist CA 30 eek tk)

Comment

Esmalt postitatud maxtorn poolt
          .... Huvitav kuidas ma seda ei näinud, tuhnisin ka Elfa valikus.
          ELFA poest tuleb "Pull switch 1-pole"-t, "Pull switch with string"-i või siis vene keeles "Переключатель сo шнурком" otsida/küsida. Eesti keeles ma ei riskiks küsida, ehk ei tuntagi ära...
          Mujal saab veel eesti keeles nöörlülititest juttu teha, neid on isegi erinevaid...
          Elektroonika töötab suitsu baasil.
          Tähendab - igasse detaili on doseeritud täpne kogus suitsu.
          Kui mõnest suits välja lasta, siis värk enam ei käi.

Comment

Working...
          X