Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

E-book

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

E-book

Kuna praegused/tulevased elektroonikud ei viitsi tänapäeval eriti raamatukogudes käia ja tihti seal ka elektroonikaalane kirjandus puudub, siis otsustasin teha nö e-raamatu. Nüüdseks on siis asi enamvähem valmis ja soovijatele vabalt kättesaadav.
    Tõmmata saab seda siit: http://www.hot.ee/qwerty561/Uudu%20Usai%20...mponendeid).pdf
    Fail ise 6,1MB suur.

Päris tubli tükk. Äkki jäävad siis ära küsimused, et "tahaks sinist tuld, millise takisti ma sinna ette panema pean..?"

Comment

Edastan Elektriku probleemi siia:

Siin foorumis oli/on üleval selline teema nagu
      E-Book. Seal oli kirjas igasuguseid kasulikke asju.
      Aga faili vaadates märkasin, et peaaegu kõik tähed
      on üksteise peal ning lugeda on võimatu.
      Kas mujal kuskil pole sellist korralikumalt tehtud faili??

Comment

Ja ka ise vastan

PDF faili versiooniks on 1.5, mis tähendab seda, et Adobe Readerid, mille versioon on väiksem 6.0-st sellega suurt sinasõprust ei tunne. Seega on variante kaks: kas tõmbad omale uue Adobe Readeri või muudab keegi selle faili versiooni 1.3 või 1.4-ks. Viimane variant oleks ilmselt mõtekam, kuna see aitaks ilmselt ka paljusid teisi. Endal pole kahjuks Adobe Acrobati hetkel võimalik kasutada.

Comment

:-/ Mul on praegu versioon 4.0. Millist siis vaja
          läheb?

Comment

Adobe lehelt viimane Adobe Reader
            KES SOOVIB, SEE PROOVIB

t-linespeakers.org

Comment

??? Aga mul on plaadi peal 5 versioon olemas.
              Ma arvan et siis pole vaja alla laadida.

Comment

??? Aga mul on plaadi peal 5 versioon olemas.
                Ma arvan et siis pole vaja alla laadida.
                5.x versioon mul pasundab, et ei saa näidata, aga siiski näitab ôigesti, hea asi minul endal on sügavas plaanis kirjutada jutuke alates lampide (pirnide ja LED-ide) ühedamisest kuni vôimenditeni välja (ehk kôigest hädadest mis teepeal ees algajal elektroonikul)
                Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

T2nud. Installisin just praegu uue Acroreader'i 5 versiooni ja
                  tekst on normaalne.
                  Kuigi alguses tuli ka mul kiri, et on probleeme faili näitamisega, aga saab näidatud küll.Nii et asi korras.

Comment

Vabandage, et kaevan ajasygavusest yles selle teema, kuid oleks huvi selle Uudu Usai konspekti vastu. Teemas antud link enam ei t88ta, ehk leidub kellelgi see fail kusagil k6vakettal.

Ette t2nades
                    |V|355 VV17|-| 7}{3 |3357, [)13 (_1|<3 7]-[3 R357
                    Kõik õhkrelvadest: www.Field-Target.ee.
                    Airguns.ee - Eesti ainuke vaid õhkrelvadele pühendatud foorum!

Comment

Uudu Usai - Elektroonikakomponendid

Comment

Veidi offtopic, aga kes arvab, et uuem Acrobat Reader avab faile liiga aeglaselt (ja seda ta teeb&#33 siis abi selline: http://plugindoc.mozdev.org/faqs/acr...#win-ar6-speed

Comment

miskil põhjusel ei leia minu arvuti seda faili. ehk keegi pakub seda mullegi?
                          Me elame vaid korra ja siis ka vaid iseendale.

Comment

Minu link töötab, pole minu probleem, kui Sa zone&#39;i ei oska kasutada.

Comment

Tahaks ka nagu raamatut näha, aga link ei avane?????

Lugupidamisega
                              Stellari

Comment

Working...
                              X