Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Mobiil alarmi edastama, kuidas realiseerida?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Nende AT käskudega saab otse toimetada Nokia7110 ja 6210 kallal ja sedagi vaid DLR-3P kaabli olemasolul.
    NB! DAU-9 kaabliga ei toimi!
    Kaabli mis kuidagimoodi toimib võib ka ise teha:
    http://www.atrox.at/datacable/contact/index.html

Comment

Ah-et 7110 & 6210 sobivad? Rõõm-rõõm, mul just 7110 ongi igapäevatelefoniks, mis tähendab, et jätkame keerulisema variandiga tutvumist. Scripti uurimine võtab mul veits aega aga kui töötab, siis tahaks ikka valmis teha! Kaablid on mul olemas, et selletaha asi pidama ei jää. Tänud linkide eest, kui keegi veel proovib, siis andku tulemustest teada!
      Esialgu siis käsud toimima, siis vaataks edasi (mis skeemiga teha annab).[glow=red,2,300]insp[/glow]

Comment

Kuskilt olen kuulnud, et enamus selliseid seadmeid tehakse a1018-ga. Odav telefon ja toetab standartseid käske.

Comment

Selle Ericssoni viga on selles, et levisuhtes on ta üsna ebastabiilne, välisantenni võimalust pole (sellel mudelil vist polnud) või kui ka mõnel on, siis antenniadapterid on ülemõistuse kallid, kõik pistikud k.a. toitepistik on ebastandardsed (mul pole mingit tahtmist kirvehinnaga neisse investeerida kuna Nokia asjad on samas kõik olemas), netmonitori aktiveerida ei saa või pole see nii lihtne (minujaoks oluline). Aga see, et ta standardseid käske toetab loeb ka muidugi midagi. Esialgu pühendan paar nädalakest AT käskude uurimisele, sain juba tavamodemi laenamise osas kokkuleppele + 1 abivalmis töökaaslane lubas aidata pureda 8). Eks näis mis saab!

Comment

Soovitan sul mõelda ka sellele,et mis saab siis,kui vool ära kaob? Sellisel juhul pole sul midagi,mis su telefonile käsu annaks.

Comment

Tavaliselt kasutatakse akut Kui keskuse prose on AT89C2051 (5,5mA) või hllem veel - PIC, saab ehk kännu akult kah ära elatud ...
              - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
              - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Kui teha 3110/8110-ga siis on neil põhjapistikus ette nähtud ka toiteväljund(vanadel tahtis HF mikker toidet ning ka IR-klots käis neile alla külge). Kui aga vool pikemalt ära ning tel. lülitub aku tühjaks saades välja siis on vaja peale voolu tagasitulekut see ka käima saada! Messager mida eelpool mainiti sai sellega suurepäraselt hakkama.
                Aga kahjuks pole ka uuematel mudelitel sellist AT-käsku mis lülitaks telefoni sisse. Tuleb teha ikkagi keemiat ja telefoni sisse ON/OFF nupu külge traat joota ehk siis nupulevajutamiseks kohale sõita!

Comment

Tavaliselt kasutatakse akut Kui keskuse prose on AT89C2051 (5,5mA) või hllem veel - PIC, saab ehk kännu akult kah ära elatud ...
                  Pidasin silmas tegelikult seda liikumisandurit.Kui voolu pole,siis asi ei reageeri ju.Ja seal enam mA-tes arvestada ei saa.

Comment

Ahoi, relco! Sain Su vihjest aru ja mõtlen veel sellele. Oli mõte, et teeks sellepeale ka teate kui toide kaob (niikui kaob, lendab vastav SMS). Ei tea. Kahjuks punnib 7110 vastu Laenasin töölt suure Roboticsi modemi, toimib nagu kellavärk (AT käsud) aga 7110 põtkib vastu. Uurin veel, vihjed teretulnud.

Comment

Liikumisandur võtab halvemal juhul 10 mA, LED'i puhud muidugi surnuks. Seda pole kellelegi vaja.
                      - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
                      - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Working...
                      X