Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Koreteri elektrisüsteemi ühenduse mure

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Koreteri elektrisüsteemi ühenduse mure

To ketas; Kui korteri elekter on juba raketiteadus, siis ei oskagi rohkem midagi kosta.... Ja ära arva, et olen elektrialal tavaisik. Tehtud tööde referents on ikka väääga pikk. Ja mis see korteri projekt siis teha on (ainuke ajakulu asjajuures on hoone,korteri sissejoonistamine). Edu

Comment

[QUOTE]Rikkevoolu võid kogu kupatuse ette pista (üldjuhul tagavad need ka kaitselahutusnõuded) ja ei lenda ta välja naljalt midagi (endal pole ta veel 5aasta jooksul kordagi välja käinud)./QUOTE]

Ma olen näinud ja ka ise pannud ainult pesuruumile rikkevoolukaitsme. Aga muidu võib nii panna ka, nagu sa ütled?

Comment

Esmalt postitatud mati1 poolt
        Ja mis see korteri projekt siis teha on (ainuke ajakulu asjajuures on hoone,korteri sissejoonistamine)
        Esmalt postitatud jokker666 poolt
        Ma olen näinud ja ka ise pannud ainult pesuruumile rikkevoolukaitsme
        Uskumatuid avaldusi on siin teemas. Tulge mõistusele, projekti tegemine ja rikkevoolukaitsme panemine on siis lihtne, kui elektriala haridus on olemas, millegipärast õpitakse seda vähemalt paar-kolm või ka 5 aastat.
        viimati muutis kasutaja vanemleitnant; 28 m 2008, 00:41.

Comment

Esmalt postitatud vanemleitnant poolt
          Uskumatuid avaldusi on siin teemas. Tulge mõistusele, projekti tegemine ja rikkevoolukaitsme panemine on siis lihtne, kui elektriala haridus on olemas, millegipärast õpitakse seda vähemalt paar-kolm või ka 5 aastat.
          Saaks pealkirjagi õigeks .......

Comment

Working...
          X