Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Sillad paralleelselt kokku? + Võimas trafo

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Sillad paralleelselt kokku? + Võimas trafo

Minul katsetades genekate sildadega hotabõtšit ei tulnud,kuid kui üks sild sai mõõtmata ühendatud teiste sildadega 6kW 3-faasilise trafo järgi,siis oli korraks suur küllastuse müra,seejärel andis kaitse järgi .Sillad peavad tõesti identsed olema,muidu hakkab trafo kui mitte suitsu,siis urinat välja ajama.Võimsatest vene dioodidest meenuvadki siis sõiduauto geneka dioodid VA-20,mis on siis 100V ja 20A,siis need veoautode sillad,mis on enamjaolt BGVG-100,ehk siis 100V ja 100A,tööstuslikest jõudioodidest siis see VK seeria,üks mida ma neist tean,on VK200,see on siis 200A diood.
    viimati muutis kasutaja Henzzman; 03 m 2009, 10:25.

Comment

Hottabõtši päästab välja poolperioodalaldi, kui ma Felch-i postitusest õigesti aru sain. Dioodide paralleeli ladumine ei tee trafole midagi. Kui viimast välja ei pigista või kogemata sarnased dioodid satuvad, siis käib kah. Hiinlased kasutavad rõõmsalt ja venitab garantiiaja enam-vähem välja. Rohkem polegi vaja. Ei usu mina, et nad neid dioode seal valivad.
      Harjutamine teeb harjutajaks.

Comment

Kalleb müüb sobivaid dioode. käisin enda varusid täiendamas ja ta näitas. tabletikujulised dioodid ca 10x odavamad, kui kuskilt tellides.
        tavatrafod ei ole jah sobilikud pikaajalise poolperioodilise koormamise jaoks. kasutamiseks sobivad täisperioodalaldid ja sillad.
        paralleelsete dioodide kasutamine peaks olema võimalik, aga ei maksa oodata, et koormustaluvus kasvab lihtsa liitmise teel. 60A alaldamiseks aga peaks 2tk ära katma. mina paneks kolm, et alaldi lühise korral kaitsmest ette ei jõuaks
        Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

Comment

Tuleb kasutada keskväljavõttega alaldit, seal on kaks dioodi. Ja kui pinge on madal, siis Schottky dioode, neil on pingelang väike. Vene tabletid on toredad asjad, kuid totaalselt vananenud. Kaasaegne 400A Schottky keskväljavõttega dioodsild on sama suur kui kandiline nätsupakk.

Comment

paraku see tablettdiood maksab kobedama nätsupaki hinna, see 400A Schottky aga kenasti rohkem. kui soojuseraldus, ruum, kasutegut jne kriitilised, siis muidugi kaasaegsed lahendused. vaba ruumi ja õhema rahakotiga käivad need tabletid veel küll
            Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

Comment

Working...
            X