Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

akulaadija 4-se paki laadimiseks

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

akulaadija 4-se paki laadimiseks

Oleks selline vajadusest sündinud idee, et teha 48V akupaki laadimiselektroonika. Pakk koosneb neljast 12V 17Ah SLA akust, peal on need elektrirolleril. Tavaliselt laetakse kogu pakki korraga, mis akude vananedes tingib nende erineva täitumisastme. Võiks ju kasutada nelja 12V laadijat, kuid see oleks kuidagi nõme (ja kallis) lähenemine. Idee oleks selline, et rolleri peal on intelligentne laadimiselektroonika, mis iga akuga eraldi tegeleks ning laadija ise annaks sellele vajaliku pinge. Lisafeature võiks olla väike LCD display, mis annaks iga aku kohta infot...kogu asi võiks olla näiteks pic põhjal tehtud.
    Probleem on, et ise ma seda skeemi välja ei mõtle. Seega, igasugune mentaalne abi oleks teretulnud
    Allkiri.

Vs: akulaadija 4-se paki laadimiseks

ISO122 võtmesõnaks. Elfast ära vaata sealt tahavad vaeseks röövida, digikey mõistlikum.
    Modelleerimises ja tootmises kehtivad:
    1. Avariikindel vooluring lühistab kõik teised.
    2. Transistor, millel on kiiresti toimiv kaitse, säästab kaitset, sulades kõigepealt ise.

Comment

Tegelikult on asjalik ettepanek: oleksin mingil moel käpp, kui PIC-i tegija leitaks.
      Idu selles, et neid laadimisregulaatoreid tuleb vaja olema ka siin: päikesepaneelid& tuulegeneraatorid. Pakutakse (minumeelest) rõvekalleid laadimisregulaatoreid. Ehk koostöös saaks kodumaist ja odavamalt? Tean seda laadfimist ja saan aidata testimisel, aga olen liigvana PIC jaoks.

Comment

mul ka 48V 100Ah pakk oleks rõõmus ühtlustamise üle. arvestades veel asjaolu, et see 48V sai tekitatud kahest erinevas kohas kasutuses olnud 24V akupakist.
        vahepeal on saand neid laadida ka 4 erineva intelligentse laadijaga, aga suht ebamugav ja pealegi võtavad palju ruumi. inelligentne ühtlustaja võiks suuta monitoorida ka tühjenemisel ja siis anda märku, kui mõni aku eriti ära väsib
        Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

Comment

Working...
        X