Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

sünt moonutab kui kõvemini mängida

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

sünt moonutab kui kõvemini mängida

Korg T2 (digi)sündiga (ca 1990) on järgmine mure:
    Kui vähegi kõvemini mängida ja eriti kui mitu nooti korraga mängida, siis tuleb hääle sisse ragin, tundub et sinusoid hakkab vastu lage käima. Master volume mahavõtmine ei aita aga aitab kui tarkvaraliselt nivood maha võtta, siis aga läheb signaali/müra suhe kehvaks muidugist. Paistab et kas pärast DA muundurit on midagi valesti mis ei lase kogu pinget läbi tulla vms. Kas keegi oskab soovitada kustotsast kaevama asuda?

Vs: sünt moonutab kui kõvemini mängida

Tundub sama viga olevat mis ühel teisel sündil
    Proovi DA üles leida ja pista DA digisisendi peale (nii vanal sündil on vist paralleelsisend ? ) loogikaanalüsaator. Sealt on näha, mis DA sisse antakse, äkki on juba see küllastuses. Kui ei ole küllastuses, siis on ilmselt DA või sellele järgnev opvõim.

Analüsaatorit võid minu käest küsida, helista !

Comment

programm Reason´ga on mul igas arvutis selline jama, miks? Ressurssi vähe?

Comment

Esmalt postitatud KaruTEC poolt
        Tundub sama viga olevat mis ühel teisel sündil
        oojaa see teine sünt on ka endiselt unustamatu aga nagu ikka on häda nii aja kui mõistusega.

Ma soovmõtlen, et käesoleval on tegemist vähe kergema juhtumiga, tegelikult hääl on vaiksema signaali puhul täitsa puhas, äkki on DA järgses osas miski toitepinge langenud vms. (Praegu tuli selline rumal mõte et kuna keegi on pilli 117V pealt 230 peale ehitanud siis äkki ei anna toitekas õiget pinget välja )

Comment

Esmalt postitatud jannozz50 poolt
          programm Reason´ga on mul igas arvutis selline jama, miks? Ressurssi vähe?
          Jah softsüntidega on mulgi seda juhtunud, näiteks klaveril lisandub attaki ajaks kärin, muidu on hääl puhas. Aitas ikka tarkvaralise volüümi vähendamine. Ma ei usu et see ressursi häda on (juhul kui me samast asjast räägime)

Comment

Katsetasin veel ja selgub et
            - moonutus esineb kõrvaklapi väljundis mistahes master volume seisu puhul.
            - moonutus esineb liiniväljundites siis, kui master volume ei ole põhja keeratud, kui punn põhja panna, läheb hääl puhtaks

seega vist miski valesti seal lõpuosas aga hetkel on kell liiga palju et sellest aru saada

Comment

Working...
            X