Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Sony CDP xb920 tweak

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Sony CDP xb920 tweak

Kuna selline Sony player on riiulil ammust ajast oma järge ootamas, võtsin selle sisu uurimise ette. Leidsin Ergo postituse diy-audio foorumist kus ta jagas mõninfgaid näpunäiteid sarnase playeri modifitseerimiseks. Tänaseks on ta selle DAC-i osa ehitusest ilmselt loobunud, aga vaatamata sellele soovin võtta selle töö väiksemas mahus ette. Kuna jutt käis tasemel mis "algajal" selles osas võtab otsaesise märjaks. Tegin eeltöö ära ja loodan et keegi viitsib asjasse süveneda. Ei taha päris katse - eksituse meetodi ka kasutada.

Esimesena eemaldaks signaali teelt IC 302 /current pulse DAC

Et jätta skeemist valja IC 302 /current pulse DAC, kasutan failis: sony dac out lahendust. Takistid paigaldatud vaid R / paremale kanalile. Vasaku kanali ühendamine joonistamata, tuleks siis analoogne paremale kanalile.
    Paramas skeemi osas ka MUTE transside eemaldamine.
    Abiks ka DAC' ist lähtuv signaali tee skeem.
    Ega seda ümberehituse asja ühe ööga selgeks endale ei tee, aga kui kellelgi tundub see ühendus vale, või on mingi muu modimise varjant soovitada, siis olen tänulik selle eest.

Teiseks jääks juba kella vahetus, aga selle juurde juba hiljem.
    Kolmandaks asendada 77xx ja 78xx pingeregulaatorid, aga ka juba hiljem.
    Kümme korda mõõda, üks kord lõika

Vs: Sony CDP xb920 tweak

Mul on tunne et sa oled millestki valesti aru saanud. DIYaudios ei käi jutt mitte DAC-ist mööda minemisest vaid DACi väljundi kasutamisest teisele (ise ehitatud) IU-muundurile/filtrile/analoogastmele.
    Minu mäletamist mööda ehitas Ergo selle valmis mis plaanis oli, kuskil olid isegi skeemid ja pildid (vist?). Aga küsi talt endalt üle, kontakti sa vist leiad, kasvõi siit foorumist.

Comment

Ergo kirjutas:
      Sony originaal skeemis on jah pinge väljundiga DAC millele järgneb too current pulse ehk vooluväljundiga DAC. Peale minu on palju inimesi nii Eestis kui mujal jõudnud kindla veendumuseni et mõistlik on sellest current pulse osast lihtsalt mööda minna võttes seignaali otse esimeselt DACilt ning tehes uue analoog osa
      .
      Vähemalt oli mu loogika õige!

Comment

Esmalt postitatud Sully poolt
        Vähemalt oli mu loogika õige!
        Oli küll õige. Kuskil 7-8a eest sai samuti üks sarnane mängija ümber ehitatud. See oli küll 930. Peale ümberehitust tundus isegi päris hea, kuigi nüüd ilmselt enam mitte.
        21st Century Fox

Comment

Käepärase modif. tegemiseks see varjant ilmselt sobikski aga korralikus lahenduseks oleks vaja transpordi osa eemaldada signaalist ja asendada see täiesti uue DAC'iga või siis välise seadmega.

Comment

Working...
          X