asi selline,et oli multimeedia klaver sõbra käes,kui tagasi sain oli pitik peeti keeratud.Huvitav,kas hiire ps2 pistiku saab klaveril kasutada?põhimõtteliselt peaks saama...või on parem teise klaveri usb panna?ja kas ma peaks siis ühendama järjest juhtmed,st ,kui klaverilt seest pistiku plaati küljest võtan,siis kas juhtmed samasjärjestuses ikka või värvide järgi.Olgu öeldud,et värvide järjestus ja toonid ei klapi.Tänud.loodan saite aru:
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
klaveri ps2 vs.hiire ps2 pistik
Collapse
X
-
Vs: klaveri ps2 vs.hiire ps2 pistik
Sa räägid USB ja PS2 pistikutest segamini, millistega siis tegu on üldse? Lisaks käib sul selline naljakas lause läbi "Olgu öeldud,et värvide järjestus ja toonid ei klapi." värvide järjestus ei klapi toonide (aka värvide?) järjestusega. Ehk saaks kirjeldada natuke inimlikumalt ja palun loe oma postitus läbi enne, kui selle avalikuks teed.
-
Pistikut peaks saama küll vahetada, aga kas ka koos kaabliga? Ei tohiks tegelikult. Hea vähemalt, et tester leiutatud on, ei pea ennustama.
E:
Tallinnas asuv elektroonika ja IT ning LAN tarvikute veebipood. Pakume komponente hoolduse, teeninduse, prototüüpimise ja muude lahenduste valdkondades. Tere tulemast!
sealt saad kaabli koos pistikuga, ülearuse pistiku lõikad lihtsalt ära.viimati muutis kasutaja A.S.; 23 m 2009, 19:35.
Comment
-
Pisut offtopic, aga teinekord ära anna siis sõbra kätte. Mul endal keerati ka üks täiesti uus logitechi hiir kukke - ja kui ma küsisin hiirt tagasi, siis öeldi et "see oli juba katki". Ma vaidlesin vastu ja ütlesin, et ennem tagasi ei võta kui hiir korras.
Comment
-
Isegi erinevate klaveritootjate soonte värvused ei klapi, seega ainus võimalus kaabli vahetamiseks on eelnevalt vanast kaablist testriga üle käia ja uus samamoodi ühendada.
Kui on rohkem, kui 1 soon katkenud, siis on muidugi harutamist rohkem. Tuleb vana pistik lahti lammutada ja vaadata, mis värv millise pinni külge läheb.
Uuel kaablil siis loomulikult sama teema, et värvide/pinnide järjestus kindlaks teha.viimati muutis kasutaja erxxx; 24 m 2009, 13:40.
Comment
-
pole keerulist miskit. kui natukenegi ühendamisest aimu, siis netis on olemas PS2 ühenduste skeemid. selle järgi saad plussi ja miinuse paika ja siis data otstega katsetad, kumbat pidi töötab
klaverites sees on osadel ka kiri, mis klemm mille jaoks on, seega oleks juhet vahetades seal lihtne need klemmid ka kokku vedada
Comment
Comment