Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Takistusanduri ühendamine

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Takistusanduri ühendamine

Tere.
    Mure on nimelt selline, et vaja oleks takistusandur ühendada sisendiga 4...20mA aga kõik poest ostetavad
    muundurid tunduvad kole kallid olevat. Kas on kellelgi skeeme või muid õppematerjale millegi sellise ise ehitamiseks.
    Lugupidamisega
    Ank

Räägi lähemal. Mis sisend see on, current loop?
    - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
    - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Tere.

Ühesõnaga nii, et andur ühendatud on kahe juhtmega toite + ja väljund, mis läheb seadme sisendisse ja sisendiks on võimalik valida 0...20mA või 4...20mA. Anduriks on vaja kasutada ühte fototakistit. Jama on selles, et andurit ei saa vahetada ( valgustundlikkuse spekter ). Niiet tuleb need asjad kuidagi kokku viia.
      Lugupidamisega
      Ank

Comment

Tere jälle.

Mul hakkab juba koitma, et asi mida ma vajan on pinge/vool muundur. Leidsin ka mingisuguse arvutusnäite.
        e-INsite providing the news, reviews and tips for getting great electronics with financing. Plus financial engineering courses, degrees and jobs.

Aga seal on üks probleem. Nimelt on seal arvutustes kasutatud takisti R4 suurust, aga skeemil seda takistit pole. Huvitav millist takistust peaks R4-ks pidama. Oskab äkki keegi targem inimene aidata.
        Lugupidamisega
        Ank

Comment

See on vastik sait - nõuab registreerimist. Kas su fototakisti peab andma ainult 2 bitti infot: valgus on ja valgust pole. Või on vajalikud ka vahepealsed suurused?
          Too sisend jäi natuke arusaamatuks. On see mingi arvuti asi või midagi muud? Kas vool võib muutuda sujuvalt 0..20mA või on tal vaid 2 fikseeritud väärtust? Iseenesest võib sobida ka ainult fototakisti ise kui järgmise seadme otstel on juba mingi pinge. Kui ei ole, pane juurde alalisvoolu toiteallikas ja toida sellest läbi vajaliku suurusega takisti fototakki.
          - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
          - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

>See on vastik sait - nõuab registreerimist.
            Proovin saata sama asja pdf-ina. V.t. lk.2

>Kas su fototakisti peab andma ainult 2 bitti infot:
            >valgus on ja valgust pole. Või on vajalikud ka vahepealsed suurused?

Seadme sisend on 10 bitine A/D muundur. ja sisendpiirkonda on võimalik
            valida 0...20mA või 4...20mA. Vaja on mõõta rida väärtusi.
            Lugupidamisega
            Ank

Comment

Working...
            X