Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Qtek 3.5" välise ketta karp

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Qtek 3.5" välise ketta karp

Tere, jälle.
    mul on qteki väline hdd karp. Sellega selline probleem et kui vool taha, usb ühendada ja ketas sees siis ainult ketas plõksub,ja mitte midagi arvuti ei leia proovitud mitme kettaga! Kas viga võib otsida plaadilt?
    kondekad vahetatud ( sain sõbralt) aga ma ei tea kas kõik augud peavad täis olema või ei.
    Pildid:
    http://i43.tinypic.com/f22ao9.jpg
    http://i40.tinypic.com/2dlkeqf.jpg
    viimati muutis kasutaja tarmok; 06 m 2009, 17:38.

Vs: Qtek 3.5" välise ketta karp

Mul oli sarnane karp ja vahest töötas, vahest plõksis. Viga oli välises toiteadapteris.
    - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
    - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

kirjavahemärgid võiks kasutusele võtta, vast ei ole liiga kulukas lisavarustus

kettad masinas toimivad? 2,5" ketta puhul on selline värk, kui toidet puudu jääb
      Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

Comment

Jaa.. kirjavahemärgid on lahedad . Voolu võtan hetkel arvuti toiteplokist. Uurisin väheke - panin voolu otse toiteplokist kettale ja ühendasin ketta IDE-ga karpi ning andsin karbile voolu, nii töötab.
        Probleem: kettakarbi "molexist" tulev vool jääb kõvakettale nõrgaks - Milles asi?

Comment

Mõõda pinget ketta sisselülitamise momendil, kui ei lange, on karp vigane (HDD peab olema enne kontrollitud).
          Kunagi ühes poes taheti sama juhtumiga seoses selgeks teha, et HDD on vana, tarbib palju voolu ja et kõik muu karbis on korras.
          Kui palusin minu juuresolekul mõõta pingeid, vahetati seade uue vastu.

Comment

Kuna arvatavasti keegi ei saanud mu jutust aru siis videosi väheke:
            Siin videos siis saab hdd voolu karbi enda väljundist:
            http://www.youtube.com/watch?v=iIlUto4XL18
            Siin videos saab hdd voolu otse toiteplokist:
            http://www.youtube.com/watch?v=dYiAmH_D5cg

ja kui ta katki oleks siis ei töötaks üldse, hdd ei saa voolu õiges koguses, äkki mõni komponent pekkis? Ei tahaks uut osta

Katsetuseks proovitud mingit vanat hdd-d mis häälitseb jubedalt 10gb

Comment

Esmalt postitatud tarmok poolt
              Siin videos siis saab hdd voolu karbi enda väljundist:
              äkki mõni komponent pekkis?
              Seda pekkis komponenti tulebki otsida karbi toiteahelatest.
              Keegi pole targemaks muutunud sellest, et mind lolliks peab.

Comment

Sa annad kettale eraldi toite arvuti toitekast ja karbile oma adapterist (kust ta üldse poweri saab?) ja siis töötab? Sel juhul on tõesti karbi skeemis midagi valesti. Arvatavasti toiteosa aga mismoodi see tal tehtud on - eraldi võrgukuubik või 220V sisse?
                - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
                - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

.. Voolu võtan ma tavalisest ülejäänud arvuti toiteplokist. karp tahab 12v selle võtan toiteploki molexi mustast ja kollasest kaablist. viga on 5v ahelas, kuna testisin - panin voolu sisse, ühendasin hdd ja lisasin 5v lõppu mikromootori, see hakkas tööle nagu võnkudes..( kiire, aeglane, aeglane, kiire jne), võtsin hdd ära siis hakkas mikromootor tavaliselt tööle, ei võnkunud. Paha on see et testrit mul riiulist võtta ei ole - tuleb käepäraste vahenditega testida

Comment

tester maksab 50 kohalikku ja seda võib ka mujal vaja minna, seega ei tohiks see investeering liiga julm olla. läänerindel ei oska kahjuks soovitada, kust selliseid asju osta saab.
                    kui seda karpi arvuti plokist toidad, siis arvesta, et sul on 11V, mitte 12V. kui nüüd eeldada, et selles karbis see pinge läbi mingeid pooljuhte, siis ketas saab endale miski 10V või natuke peale ja ka see 5V lülitus ei proogi madala pinge tõttu korrektselt toimida - ketas ei peagi toimima. võta see 12V prooviks arvutist, mitte eraldiseisvast plokist. kui tahad tingimatta sellest eraldiseisvast plokist võtta, siis pane selle 5V ahelasse 10A koormust, see peaks 12V ahela normi ajama
                    Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

Comment

Working...
                    X