Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

DS1307 anomaaliad

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

DS1307 anomaaliad

Nimetet kiviga on enne ka jamasid olnud. Nimelt jätab ta suhtlemise, kui patarei pinge veidigi üle 3V. Nt. uue pataka puhul on vahest nii.Mõni teine sama kivi eksemplar töötab jälle normaalselt. Viimati oli selline, mis töötas ja siis ühel hetkel enam aeg edasi ei läinud. Kuna olin teinud ka koodi muudatusi, kahtlustasin neid. Lõpuks jootsin uue kivi sisse ja..töötas.
    Küsimus: kas siiakanti satuvadki vaid poolpidused kivid ja kust oleks kõige kindlam korras eksemplare osta (senised saadud suurest elektroonikapoest) ?
    - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
    - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Vs: DS1307 anomaaliad

Esmalt postitatud felch poolt
    Nimetet kiviga on enne ka jamasid olnud. Nimelt jätab ta suhtlemise, kui patarei pinge veidigi üle 3V.
    Aga kui panna sinna peale zener, 2,95 V ?

Kui sai tehtud TTL skeemidel generaatoreid,
    siis ka nemad olid üsna tujukad.
    Samas kui 12 MHz kvartsiga 24 MHz teha käis tiptop.

Comment

Karta on, et see ei sobi (lekitab patarei tühjaks) ning vist ikkagi kivi(de) viga - vahetades hakkas tööle. Katkine hakkas tööle, kui patarei ots maandada.
      Netis mainitakse ka seda nähtust. Ju siis keegi müüb väljapraagitud kiva...
      - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
      - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Aga otse tehasest? Sämplitena: tasuta ja läheb aega vast natu.
        Ostad: saad ehk kiiremini, ja hind on kordades parem, ma usun.

Küsi Maksimi käest
        Erilahendused.
        PS või mail.

Comment

Nojah...ühe projekti jaoks tarvis ja ei olnud aega oodata. Aga siiski võiks poes korras kivid olla. Kui see asi ikka on selles. Seepärast tahtsingi teiste kogemusi kuulda. Vahest olen ise 1 soss-sepp...

PS. Maksim ???

Comment

www.maxim-ic.com

Ai ma olen endaga rahul
            Erilahendused.
            PS või mail.

Comment

Working...
            X