Tere, et siis selline küsimus, et kust saaks või kuidas ehitada endale selline asi, mis vilgutaks muusika taktis tulesi
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
220V valgustite vilgutaja
Collapse
X
-
Vs: 220V valgustite vilgutaja
otsid kuskilt 10 väikest neegripoissi lüliteid käppima. Aga teemasse: kuhu ja mille pärast just 220v, millest ma järeldan, et tahad tavalised toalambid vilkuma panna? Ei ole eriti otstarbekas, kuna sellise vilgutamisega kupub hõõgniit ruttu läbi minema. Kõige otstarbekam on sul led-ide baasil ehitada ja selle skeeme leiab googli abiga ja ka peaks siin samas elfas üht-teist leiduma.
-
Spektr 301 otsas kestsid hõõglambid kah päris ilusti, eks see olenes ka tiba sellest, kui heledalt neil vilkuda lasti.
neid valgusvoolikuid oli Raua tänaval muusikapoes, aga hind oli kirves. võta parem jõulukaunistusteks müüdavad voolikud ja anna minna. elektriküünlad on kah suht head kasutada.
Comment
-
Esmalt postitatud kaspara pooltmõtlen umbes nagu valgusvoolikud jms
aga oskab äkki keegi öelda kust sellist asja osta saaks?
mul on komplektne ja ilus veneaegne värvimuusika blokk olemas - 4 väljundit, tavalised 220v pesad, lambid järgi musa sisse ja tuld. On teine aastaid kapis seisnud ja katsetada pole viitsinud, aga kui huvi, võin selle ette võtta.
Comment
-
Sully ega sul selline pole?(Spekter 301) Selle aparaadi kohta oskan niipalju öelda et kõiksugu vigureid kannatab teha(ise katsetatud) ja pirne pole mina suutnud veel läbi lasta(2 aasta jooksul).Emal oli kolm poega, kaks olid normaalsed ja kolmas oli elektroonik.
Comment
-
kui kõvemini koormata, kipuvad türistorid lendama, aga muidu on suht lollikindel pill. sild on 10A ja türistorid peaks vist originaalis viiesed olema iga kanali jaoks, aga minul läks neid vist 3 tk, kui koolis pidusid tehtud sai. pirne vahetasin vist 1 või 2 ja seda 5...6 aasta jooksul. praegu seisab kuuris riiulil üks selline mittetöötav isend. ausalt öeldes päriselt ei teagi, mis seal saba on pannud, mina ta sellisena sain
Comment
-
Esmalt postitatud Sully pooltTere,
mul on komplektne ja ilus veneaegne värvimuusika blokk olemas - 4 väljundit, tavalised 220v pesad, lambid järgi musa sisse ja tuld. On teine aastaid kapis seisnud ja katsetada pole viitsinud, aga kui huvi, võin selle ette võtta.
aga saab sinna ka valgusvoolikud taha panna?
Comment
Comment