Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

kust saaks lcd

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

kust saaks lcd

Äkki teab keegi, kust võiks saada 4x20-märgilise LCD HD44780.
    Kusagil USA-s maksis asi $8, aga postikulu oli $15. Põhimõtteliselt võib ju olla ka mingi teine (mitte just HD44780), aga põhiline on, et saaks arvuti paralleelpordiga ühendada. Euroopas peaks ka mõni pood olema, kust saaks natuke odavamalt asja kätte.

mul neid vedeleb mingi kolm tükki aga sellega jändamine on suht mõttetu üritus usu mind ma piinasin end tükk aega aga midagi erilist ei saavutanud.

Comment

Miks ta mõttetu on, ei allu käskudele või mida veel? 2*20 hakkas ilusasti tööle, käsustik peaks olema sama.
      - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
      - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Ei hakkas küll tööle aga selle pisikesega noh imet ei tee.

Comment

mul neid vedeleb mingi kolm tükki aga sellega jändamine on suht mõttetu üritus usu mind ma piinasin end tükk aega aga midagi erilist ei saavutanud.
          Kas need lcd ka arvuti paralleelpordiga on juhitavad. Tahaks arvutist mp3 ja cd-playeri teha.

Comment

ma ie tea peast numbrit aga mul vist oli selliseid, kui huvi maili.

Comment

Sain ühe 1x24 LCD tööle küll. Kui kellelgi peaks veel olema mõnda LCD-d (soovitatavalt 2 realine), siis võiks meilida mulle. Mingites Panaphone telefonides pidi olema hd44780 kiviga lcd-d.

Comment

Oh siis on hästi , Kas see LCD täppi tähti kah näitab?

Comment

Võib näidata aga mõnele tuleb need ise softi poolt sisse laadida.
                  - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
                  - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

http://www.eio.com/lcdprodt.htm (min. 20$ tellimus)

http://bgm.bgmicro.com/prodinfo.asp?sid=01...cri=LCD&stype=3

Comment

Kui juba LCDd jutuks on...

Kas kellelgi on ära müüa tagantvalgustusega LCD HD44780 kontrolleriga? Võib olla kasvõi 16x1.

Comment

Mul see LCD näitab igasuguseid märke ka tähti. Ise saab softiga ka kontrollida. Aga ma vaatasin, et välismaalt on ju tellimine hirmus kallis. $15 tahavad postitasu, kuigi LCD maksab $8. Kas kusagil Soomes ei müüda lcd-d või Venemaal. Või Lätis-Leedus.

Comment

Soomes on selline pudipood nagu Partco (www.partco.fi). Äkki seal?

Comment

Niih teemat pole üle pika aja uuendatud aga keda huvitab siis http://www.ronex.ee on 2x16 LED taustavalgustusega LCD ainult 160 eequ

Comment

Palju graafiline lcd maksab? Näiteks 128*64 või 128*32.

Comment

Working...
                              X