Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
Palun hoiduda teise foorumlase isikuga seotud kommentaaridest ja piirduda probleemi tehnilise külje aruteluga. vasaraonu, mode
on ju siililegi selge, et su soovitatud isetegevus ei vasta rahvusvahelisele optimeeritud vooluradade standardile, pole tule/plahvatuse -kindel, pole efektiivne, kuna iga pulga tootja on erinev, on sitema välimusega kuna ei vasta maailmas valitsevatele trendidele.
rääkimata sellest, et kasutamismugavus puudub hoopiski, ühe karbi pistikusse pistmise asemel tuleb siin softiga mässata ja andurit kleepida ja mida veel krt.
ja ma isegi ei hakka praegu ennast vihale ajama, meenutades garanteeritud energiakokkuhoiu numbrite võrdlust...
viimati muutis kasutaja vasaraonu; 13 m 2009, 10:11.
Tegemist pole küll otseselt selle artikli tootega,aga midagi nii jaburat ei ole ma tükk aega lugenud:
Elektrienergia säästmise seadet kasutatakse pinge stabiliseerimiseks, seega elektrienergia väljundpinge muutub stabiilseks ja väheneb elektrienergia tarbimine ja pikendatakse elektriseadmete kasutusiga. Sellesse tootesse on monteeritud lainete interferentsi seade, mis kaitseb seadmeid elektrivoolu lainete lõikumise eest, seega kaitstakse ka seadet ennast. Elektrivoolu kontrollitud mahtuvustakistustkasutatakse elektrivoolu balansseerimiseks, see aitab kõikidel juhtudel suurendada seadme efektiivsust ning vältida põhjendamatut elektrienergia tarbimist.
Soovitan selle tootetutvustuse läbi lugeda.Saate kõvasti naerda.
tere, tänud vastuste eest, ega eesmärk väga ei olnudki, et kohe säästma kukun, aga kuna mul kusagil vist nö. fantoomtarbija, siis mõtlesin, et ehk jõuan taolise seadme abil sellele jälile
"Mind ostes saad kaasa sensorklambri ja saatja. Sensorklamber seatakse sinu elektrikilbi peakaabli külge, mis suundub elektrimõõdikusse. Seda on lihtne teha. Juhul kui sa ei ole endas kindel, soovitame konsulteerida kogenud
elektrikuga või pöörduda meie tehnilise toe poole
Aga mis siis saab, kui inimene on endas kindel aga näppepidi, teie voolutrafot, oma elektrikilpi paigaldades elektrilöögi saab?
Siis võib elektrisääst lausa 100% peale minna...
(teemaalgatus, lõhnab odava reklaami järele kuid on kogemata valesse forumisse sattunud - innukaid koduperenaisi, kes selliseid nunnusid vattmeetreid ostavad, siin vaevalt käib)
kuule kikas, ära tee nalja siin algaja kulul. on ju siililegi selge, et su soovitatud isetegevus ei vasta rahvusvahelisele optimeeritud vooluradade standardile, pole tule/plahvatuse -kindel, pole efektiivne, kuna iga pulga tootja on erinev, on sitema välimusega kuna ei vasta maailmas valitsevatele trendidele.
rääkimata sellest, et kasutamismugavus puudub hoopiski, ühe karbi pistikusse pistmise asemel tuleb siin softiga mässata ja andurit kleepida ja mida veel krt.
ja ma isegi ei hakka praegu ennast vihale ajama, meenutades garanteeritud energiakokkuhoiu numbrite võrdlust...
on selge, et elektrivõrku MITTEühendatud asi, mille tööpinge ei ulatu mingeis tingimusis vähegi ohtliku piirini, ei kujuta ohtu kellegi elule ega tervisele.
voolumõõtja plahvatuse peale on arvuti nagunii lännu, seega see plahvatuskindlus pole kriteeriumiks.
igas seadmes kasutatakse erinevais paigus toodetud jubinaid, seega ka isetehtu on samamoodi rahvusvaheline.
välimus sõltub kestast, mille sees seade asub, pealegi on ilu vaataja silmades(nt mulle meeldib 30a vanune maastur, mis on mõned korrad üle katuse käinud)
tõsi maailmas valitsevatele trendidele ehk siis MMLT(milleks mõelda, lihtsalt tarbi) ei vasta.
pistikusse torgatav karp sisaldab endas rohkelt ebatäpsust, voolumõõtja lähedal paraneb info kvaliteet, voolumõõtjast endast saab parima(selle järgi ju maksad)
kvaliteetne ja täpne mõõtja(kalibreeritud ja seega aksepteeritav mõõteriist), mis lubab ka monitoorida võrku, maksab suurusjärku EE kaabliktega liitumise summale...
tarbimine on võimalik saada tundide, päevade, kuude, aastate lõikes graafikuna. ok, vidin tahab arvutit lisaks, aga siinsed PICutajad ja AhVeRistid saaksid selle ka kindlasti ka ekraanile infot laotama panna.
ükski seade pm ei hoia teiste seadmete energia kokku, seda teeb ikka seadmete operaator. küll aga võib tarbimise jälgimine soodustada inimeste tarbimishajumuste muutumist - nagu kütusekulu näit autol: testitud, toimib
Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus
Rahvusvaheline vooluradade standard....äkki seletaksid lähemalt?
Mida on valesti ise tarbimise mõõtja ehitamises? Poest ostetute kvaliteet pole üldsegi mitte kindel, toodetud jumal teab kus (tegelikult teame - Hiinas enamasti) ja kama kaks millistest detailidest. Peaasi et müügiks läheb. Ja kui hind odav, ei hakka keegi garantiiga mässama.
- Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
- Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!
(ma kipun arvama, et kui juba teine tegelane hakkab tundma,)
Palun hoiduda teise foorumlase isikuga seotud kommentaaridest ja piirduda probleemi tehnilise külje aruteluga. vasaraonu, mode
... et peab seda kohalikku voolumõõtjat saksa supertehnoloogia eest kaitsma, siis ma üritan veel ühemõttelisemalt selgitada:
* Palju stabiilsem --- Lähtudes rahvusvahelisest standardist, teostati elektriahela plaadi optimeerimine.
* Palju efektiivsem --- Kõik koostisosad toodab ühisettevõte, selgesti nähtav tulemus: säästetakse umbes 15-30 protsenti kasutatavast elektrienergiast.
PS. tegelikult on mul omal kodus paar elektrisäästjat juba töös.
PPS. olgem ausad, tegelikult müün/toodan ma ka ju neid kõikekuulsaid antennivõimendeid, mille pilt siin hiljuti läbikäis.
PPPS. mul on ka selle kohta selguse mõttes üht-teist kiitvat öelda, kui reuters ja felch soovivad vastuvaielda, siis on nad muidugi ülimalt teretulnud:
* mainit antennivõimendi on ilmselgelt teiesuguste jaoks veidi liiga kõrgtehnoloogiline. on ju lapselegi arusaadav, et tegemist on uusimat ja kaasaegseimat hiina tehnoloogiat kasutades loodud seade, kus selgelt on enamik komponente wireless - vaid üks närune diood, millele vist ei leidunud wireless -varianti, on tulnud kaabliga ühendada. nii antennivõimendus kui ühendus võimendava komponendiga, isegi potentsiomeetrid on juhtmevaba tehnikat kasutades installitud. ja võimendust ning mainitud juhtmevabu, võiks isegi öelda virtuaalseid ühendusi teostab pildil nähaoleva trafo protsessor. tema seda antennisignaali ka võimendab.
tõsiselt.
viimati muutis kasutaja vasaraonu; 13 m 2009, 10:14.
Sorry, ma eksisin, see on ikkagi väga innovatiivne asi. Lugesin välja, et ta kannab isegi säästetud raha automaagiliselt otse tootja pangaarvele võimaldades seeläbi täiendava säästu: ei pea kulutama voolu netipangas asjatamiseks. Ja seda otse loomulikult traadivabalt!
Tootja manuaalis pole (vist tagasihoidlikkusest) öeldud, vidin stabiliseerib ka omaniku energiavälja(d).
Kiirustage seltsimehed, head asja ei pruugi kauaks jätkuda...
- Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
- Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!
Comment