Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Strobod autole

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Strobod autole

Kas sa ise üle tee ka julged minna ?. et äkki jääd auto alla.Miks nagu muret tunda sellepärast palju ma trahvi saan või äkki pimestan lennukeid. Konkreetne soov onju .Moraalijüngreid on mul kodus ka.
    Hammaste Tundlikus tekkis suvel - Hambaarst soovitas vähem tüli norida..

Comment

Esmalt postitatud irc81032 poolt
      Kas sa ise üle tee ka julged minna ?. et äkki jääd auto alla.Miks nagu muret tunda sellepärast palju ma trahvi saan või äkki pimestan lennukeid. Konkreetne soov onju .Moraalijüngreid on mul kodus ka.
      Nojah, huvi pärast proovitakse asju, kui enda mõistus võtab.

Tsiteerin foorumi reeglitest:
      "ära küsi avalikus foorumis, kuidas seadust rikkuda, kräkkida, piraatida jms.
      kui sa sellise asjaga tegeleda tahad, tee seda omal käel ja omal vastutusel ning sa oled imbetsill, kui sa palud selleks teiste abi "
      Kui miski on mõeldud kõigeks, ei kõlba see tegelikult millekski.

Comment

Vanasti oli see ikka elektroonika foorum.nüüd juba rohkem selline tunne nagu küsiks ema käest puu otsa ronimiseks luba. Ja ikka on ootatud küsimusega otseselt seotud vastused

Comment

Mõte on hea ,et panna signa alla need vilkuma . Aga need LED strobod kas need ennast ära ka õigustavad ? Millegipärast kahtlen
          Kuna sind eriti ei huvita mis keelatud ja mis lubatud, siis õigepea saad teada kuidas need LED'idest tehtud strobod ennast õigustavad. Nagu juba eelpool mainitud sõidab eesti teedel üsna palju masinaid millel on sinised ja punased strobod ees. Jama seisneb selles, et kui nood autod oma strobod tööle panevad, siis nalja enam ei ole.

Comment

Esmalt postitatud kpihus poolt
            Kuna sind eriti ei huvita mis keelatud ja mis lubatud, siis õigepea saad teada kuidas need LED'idest tehtud strobod ennast õigustavad. Nagu juba eelpool mainitud sõidab eesti teedel üsna palju masinaid millel on sinised ja punased strobod ees. Jama seisneb selles, et kui nood autod oma strobod tööle panevad, siis nalja enam ei ole.
            Selles on sul kahtlemata õigus
            Kõik mis liigub, see kulub!

Comment

Et tänan hariva kirjutise eest .Aga kas tõesti enam keegi küsimust siis ei loe?. Ei hakka siin vaidlema seadusekuulekate inimestega , oleks kõik eluaeg nii korralikud siis oleks eesti päris rahulik koht

Comment

Et tänan hariva kirjutise eest .Aga kas tõesti enam keegi küsimust siis ei loe?. Ei hakka siin vaidlema seadusekuulekate inimestega , oleks kõik eluaeg nii korralikud siis oleks eesti päris rahulik koht

Korralikud või mitte, aga seleta lahti selle strobo mõte ???? Mis mõte sellel oleks?

Comment

Irc.. , järgmine kord küsi lihtsalt,kuidas saaks välklampi 12V pealt tööle panna. Kui küsitakse,et mille jaoks,siis vasta,et ah vana fotokas,ei viitsi koguaeg juhe sabas joosta:P.
                  otsija

Comment

Lihtsalt proovimise eesmärk ongi et kas on võimalik. saab natuke vaba aega äkki sisustada. Selliseid inimesi on rohkem kui mina niiet saaks teisedki vajalikku inffi aga siin käib mingi m***i mängimine ja keegi eriti tarka midagi ei räägi. Teile peaks mingi eraldi MAAILMAPARANDUSE foorumi tegema siis saate oma elutarkused sinna üles kirjutada

Comment

Lihtsalt proovimise eesmärk ongi et kas on võimalik. saab natuke vaba aega äkki sisustada. Selliseid inimesi on rohkem kui mina niiet saaks teisedki vajalikku inffi aga siin käib mingi m***i mängimine ja keegi eriti tarka midagi ei räägi. Teile peaks mingi eraldi MAAILMAPARANDUSE foorumi tegema siis saate oma elutarkused sinna üles kirjutada
                      Ainus kes siin praegu munni mängib oled sina.
                      Tasuta präänikut ei anta, ei elus, ei elektroonikas.
                      Ettevaatust! Postitan ainult ebakaines olekus!

Comment

Esmalt postitatud jyrs poolt
                        Ainus kes siin praegu munni mängib oled sina.

Kohe nii otse Ei mingit keerutamist

Comment

madalpingelise lahenduse jaoks oleks ilmselt diood kõige mõistlikum. päevasel ajal võib muidugi vilkumine lahjaks jääda, aga ega ka kontserditel kasutatavad isendid väga tugevad päikesega võrreldes ole.
                          autost võid seda kasutada vaid oma tagaaias kontserdit korraldades. igasugustele bling-peded, kes oma autosid ebaseaduslike tuledega ehivad(enamasti maitsetult) ja ka muid eeskirju millekski ei pea, olen valmis ise politseile ette söötma, kui teaks mõnda tõhusat viisi. füüsiline noomitus ei ole kahjuks lahendus, kuna võib seaduse pikad käed ebasobivasse suunda pöörata
                          Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

Comment

jutt on õige täiesti sul . Ja soov oli teada saada kas ja kuidas saaks teha mitte et ma hakkan külge kohe aretama ja ringi kimama.Osa debiile käitub nii nagu küsiks aatompommi detailseid jooniseid

Comment

Osa debiile käitub nii nagu küsiks aatompommi detailseid jooniseid
                              Ainult debiilik saab küsida nõu flashiva auto jaoks. Ausalt öeldes tundub, et sa OLED just selline, kes need esimesel võimalusel peale topib ja jõmmima kukub. Inimeste reaktsioon su idee peale on täiesti päevakohane: vähe sellest, et sa ennast ise sandiks sõidaks, tapaks sa süütuid inimesi!
                              Niiet: arenda oma "ülisupermegacoolijatäiestinormaalset" ideed mingi teise nurga alt lähenedes või mujal.
                              Erilahendused.
                              PS või mail.

Comment

Teed 2 tükki, valged ledid otsa ja vilguvad mis hirm. Olen ühte sellist audit näinud, täiepa_aga lahe oli. Kui audi saan siis kindlasti panen need endaomale kah külge, ja niimoodi nagu morsekoodis tahaks panna vilkuma et tulge tsikid mu vagunisse ja te kogete meeletut. See läheks täiega hästi naistele peale ma usun. Sõidaks ümber ööklubide. Täiega normaalne laks noh.
                                Condemn the hive.

Comment

Working...
                                X