Olen enda asjadega jänni jäänud töö ja töö . Aga, kas kellelgi on head nõu anda mehhatrooniku lõputööks ning võib-olla isegi materjale jagada? Olen avatud uutele ideedele
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
lõputöö
Collapse
X
-
Vs: lõputöö
Esmalt postitatud koff5 pooltOlen enda asjadega jänni jäänud töö ja töö . Aga, kas kellelgi on head nõu anda mehhatrooniku lõputööks ning võib-olla isegi materjale jagada? Olen avatud uutele ideedele
Seda enam kui otsingu 2 ritta suudab ta panna kolm irvitust.
ja organiseerida sellele võrguga sünkroniseerimise.
Võiks testida ka sealt energia kontrollitavat kandumist võrku.
Mida su juhendaja pakub?
-
Esmalt postitatud tiidu93 pooltvõiksid lõputööks näiteks ühe raadiosaatja ja vastuvõtja teha, mehhatroonikule ei peaks see üle jõu käima
Comment
-
Re: Vs: lõputöö
Täielikult automatiseeritud Tomatite kasvuhoone.
õhtus. temperatuuri stabiliseerimine läbi kasvuhoone erinevate akende ja luukide avamisega, kastmissüsteem vastavalt mulla niiskusele. Video/pilt weebi, et omanik saaks jälgida ja jäädvustada kasvamisprotsessi. Toide päikesepaneelist, mida juhitakse samuti pidevalt "ideaalpositsiooni".
peaks olema nii mehhaanikat, elektroonikat kui progremist. ning ma oleks isiklikult lõpptulemusest huvitatud
Comment
-
kuna suvekodusse plaanis tuulegene ehitada, siis oleks huvitatud VAWT tüüpi generaatori mehaanilisest ülepinge kaitsest. Kui tuul liiga suureks muutub, siis avanevad labadel klapid, vähendades survet, sellega vähendades tootmist.
Kui selline asi välja mõelda oleks see suur samm energeetika vallasFools and fanatics are always certain of themselves, but wiser people are full of doubts
Comment
-
Vs: Re: Vs: lõputöö
Esmalt postitatud bloody-orc pooltTäielikult automatiseeritud Tomatite kasvuhoone.
õhtus. temperatuuri stabiliseerimine läbi kasvuhoone erinevate akende ja luukide avamisega, kastmissüsteem vastavalt mulla niiskusele. Video/pilt weebi, et omanik saaks jälgida ja jäädvustada kasvamisprotsessi. Toide päikesepaneelist, mida juhitakse samuti pidevalt "ideaalpositsiooni".
peaks olema nii mehhaanikat, elektroonikat kui progremist. ning ma oleks isiklikult lõpptulemusest huvitatud
Eriti hea oleks kui see automatiseeritud kasvuhoone ka tomatid lõpuks ära sööks-superradical-
Comment
-
Esmalt postitatud tartu pets pooltkuna suvekodusse plaanis tuulegene ehitada, siis oleks huvitatud VAWT tüüpi generaatori mehaanilisest ülepinge kaitsest. Kui tuul liiga suureks muutub, siis avanevad labadel klapid, vähendades survet, sellega vähendades tootmist.
Kui selline asi välja mõelda oleks see suur samm energeetika vallasCondemn the hive.
Comment
Comment