Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
Olen enda asjadega jänni jäänud töö ja töö . Aga, kas kellelgi on head nõu anda mehhatrooniku lõputööks ning võib-olla isegi materjale jagada? Olen avatud uutele ideedele
Olen enda asjadega jänni jäänud töö ja töö . Aga, kas kellelgi on head nõu anda mehhatrooniku lõputööks ning võib-olla isegi materjale jagada? Olen avatud uutele ideedele
Kui mees otsib 10. mail lõputöö teemat siis pole ta just eriti töökas.
Seda enam kui otsingu 2 ritta suudab ta panna kolm irvitust.
ja organiseerida sellele võrguga sünkroniseerimise.
Võiks testida ka sealt energia kontrollitavat kandumist võrku.
Kui ehk taipad, võid rääkida, mis põhi sul endal all on üldse. Mida ise oled teinud, mida tead jne. Paberitagaajaja võib oma lõputöö kasvõi osta. Kui juhtud isegi tegija olema, siis võid siit abigi saada.
võiksid lõputööks näiteks ühe raadiosaatja ja vastuvõtja teha, mehhatroonikule ei peaks see üle jõu käima
Mehhatroonika lõputöö võiks ideaalis sisaldada endas nii mehhaanika kui ka elektroonika osa. Äkki siis juba IR/RF puldiga releede (rulookardinate, uste vms) lülitamine.
No näiteks paljud on siis soovinud alanud hooajaga kasvuhoone luukide avajat. Seal saaks ju midagi teha, oleks nii termoanduriga elektroonikapool näiteks ja siis ka mingi avamis/sulgemis mehhanism.
Täielikult automatiseeritud Tomatite kasvuhoone.
õhtus. temperatuuri stabiliseerimine läbi kasvuhoone erinevate akende ja luukide avamisega, kastmissüsteem vastavalt mulla niiskusele. Video/pilt weebi, et omanik saaks jälgida ja jäädvustada kasvamisprotsessi. Toide päikesepaneelist, mida juhitakse samuti pidevalt "ideaalpositsiooni".
peaks olema nii mehhaanikat, elektroonikat kui progremist. ning ma oleks isiklikult lõpptulemusest huvitatud
kuna suvekodusse plaanis tuulegene ehitada, siis oleks huvitatud VAWT tüüpi generaatori mehaanilisest ülepinge kaitsest. Kui tuul liiga suureks muutub, siis avanevad labadel klapid, vähendades survet, sellega vähendades tootmist.
Kui selline asi välja mõelda oleks see suur samm energeetika vallas
Fools and fanatics are always certain of themselves, but wiser people are full of doubts
Täielikult automatiseeritud Tomatite kasvuhoone.
õhtus. temperatuuri stabiliseerimine läbi kasvuhoone erinevate akende ja luukide avamisega, kastmissüsteem vastavalt mulla niiskusele. Video/pilt weebi, et omanik saaks jälgida ja jäädvustada kasvamisprotsessi. Toide päikesepaneelist, mida juhitakse samuti pidevalt "ideaalpositsiooni".
peaks olema nii mehhaanikat, elektroonikat kui progremist. ning ma oleks isiklikult lõpptulemusest huvitatud
Eriti hea oleks kui see automatiseeritud kasvuhoone ka tomatid lõpuks ära sööks
kuna suvekodusse plaanis tuulegene ehitada, siis oleks huvitatud VAWT tüüpi generaatori mehaanilisest ülepinge kaitsest. Kui tuul liiga suureks muutub, siis avanevad labadel klapid, vähendades survet, sellega vähendades tootmist.
Kui selline asi välja mõelda oleks see suur samm energeetika vallas
Et kui tekib võimalus hästi tuuleenergiat korjata siis laseb lihtsalt kõik raisku? Et selline päikesepaneel, mis liiga ilusa päeva korral paneb varju ette päikesele, sellise võiks kah teha.
Õppeaasta lõpul lähevad mitmed õppurid kergema vastupanu teed: lõputöö või referaat lastakse kellelgi teisel tasu eest ära teha. Tudengitel, kes tööde kirjutamisega lisaraha teenivad, on nõudlust rohkem kui jõudlust.
Comment