Oskaks keegi nimetada mingit lairiba raadiosagedusvõimendit mida saaks kasutada võimalikult lihtsa skeemiga...umbes midagi selletaolist: http://www.linxtechnologies.com/ldocs/modu...les/m_bba.shtml, kuid mis oleks Eestis poest saadaval?
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
RF võim?
Collapse
X
-
Ei tea, miks Tevalo foorumist ei või saatjate kohta küsimusi küsida? Üks asi on ehitamine, teine saatja kasutamine. Nii et küsige kõike julgelt.
Mitte et ei tohiks kysida.. aga kui on tahtmist antud teemaga tegeleda, siis EI tasu omale liigset t2helepanu t6mmata.
Sest ega Sina ja mina ja veel m6ned elektroonikud pole ainsad inimesed, kes seda foorumit loevad...
Comment
-
Ma julgen küll öelda avalikult, et olen teinud nii mõnegi saatja, ka sellistel sagedustel, mida ei tohiks kasutada. Kuid kasutamisest ma enam ei räägi. Kodus mul võib olla saatja, kuid keelatud on kasutamine. Ja ega sideametil ei lähe palju aega, et üles leida piraatsaatja, selleks ei pea nad netis kolama, vaid sõidavad autoga, mille katusel antennid, kohe otse kohale. Ja konfiskeerivad kogu vara ja isiklikud asjad
Comment
-
Ja ega sideametil ei lähe palju aega, et üles leida piraatsaatja, selleks ei pea nad netis kolama, vaid sõidavad autoga, mille katusel antennid, kohe otse kohale. Ja konfiskeerivad kogu vara ja isiklikud asjad
Ma julgen küll öelda avalikult, et olen teinud nii mõnegi saatja, ka sellistel sagedustel, mida ei tohiks kasutada. Kuid kasutamisest ma enam ei räägi.
Comment
-
Ma soovitaks kolada natuke välismaa otsingu programmides, ma leitsin sealt isegi 300W lõppvõimu skeemi 100Mhz jaoks aga noh seda valmis teha on vaja osta kaks vähemalt 5000 krooni maksvat transi. Aga selliseid paari vatiseid skeeme leidub kah igast varianti saatjaga ja ilma Ühtegi kindlat aadressi ma ei oska peast öelda. 8)
Comment
-
Suvel sai katsetatud vana 628 Ericssoni lõppvõimu ossi järel, sõbra mõõdu apastraadiga jändasime ja uurisime, tulemus oli see, et kiirgas välja küll midagi päris kõvasti aga mitte seda mida vaja ehk siis harmoonilisi, data lehel oli kah näidatud, et ta ainult 900Mhz kandis võimendab aga noh proovisime ikka.
Comment
Comment