Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Eltis DP400-RD23

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Eltis DP400-RD23

    Sellega selline jama ,et sel venekeelne juhend.Kesaitaks selle tõlkimisega,või aitaks mul seda asjandust kokku ühendada?OKey,joonistest saan ma aru ja lugeda neid oskan,küll aga programeerimise jaoks jääb juba keelest puudu.....ette öeldes,tahan ma ühendada omavahel juhtplokki ja elektrilist vastust,ehk siis on vaja et ''Eltis'' saaks ainult elektrilise vastuse juhtimisega hakkama.Selleks on mul olemas vajalikud asjad.''Elltis'' ise,elektriline vasturaud ja toiteplokk(mitte originaaal).Kommutaatorid,abonenskie pult'id ja muud sellised asjad puuduvad,kuna neid ma kaasa ei saanud(ostsin asja turult),ja kuhugi mingit telefoni otsaühendada mul polegi vaja.Kes mu pikast segasest jutust arusai,ja vastata oskab,või tunneb venekeelt ja saab aidata kasvõi tõlkimisega,siis tänud ette!!

    #2
    Vs: Eltis DP400-RD23

    Kui juhend on digikujul saadaval siis proovi http://translate.google.com. Kohati küll vanakaru tegi trummipassi aga põhiidee peaks välja tulema.

    Comment


      #3
      Vs: Eltis DP400-RD23

      et aitajatel oleks lihtsam:
      http://alsystems.ru/site/File/dp400-rd23.pdf

      Comment


        #4
        Vs: Eltis DP400-RD23

        ja-jaaa,proovitud juba google tõlkimis oskus lihtsate eesti keelsete lausetega ja peale paari tõlkimist oli mõte pööratud...

        Comment


          #5
          Vs: Eltis DP400-RD23

          kõigi 49 lehe korrektne tõlkimine on suur ja tänamatu töö.sa algul vaata,mis ise aru saad ja siis küsi arusaamatute lõikude kohta.nii oleks palju lihtsam.

          Comment

          Working...
          X