Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
boiler sai puhastatud kevadel sodist, aga nüüd on tekkinud mingi pirin või tirin, ei oskagi öelda mis heli see täpselt on. see heli tuleb kuidagi sealt kus tal see skeem vms on.
Vs: miks boiler tiriseb vahest kuigi ta nagu ei küta
täiesti võimatu, mul kusagilt ei leki midagi. ta piriseb nii et paar tundi on vait ja siis nagu pisike kell teeb tirr sees mingi 10 minti ja on jälle kuss. samas jah see punane tuli ei põle, aga sellel pole vist suurt vahet. piriseb siis ka kui tuli põleb.
Ehk on hoopis sama probleem. Mul näiteks piuksub kaeblikult ja valjusti, kui surve järsku langeb (näiteks külmaveekraani järsult avades või kempsus vett lastes. Ka naabrite lahistamised on klapist kuulda.
kas tagasilöögi klapp on vahel? Lihtsalt hakkasin mõtlema, et eelmised kasutajad ütlesid, et WC potis vett lastes mõjub see ka boilerile. Niipalju, kui mina tean, ja kuipalju minu koogika võtab, eeldan, et WC potti läheb ainult külm vesi, mitte soe.
Ja see pinin võib tõesti tulla tagasilöögi klapist, või siis surveklapist, kuidas võtta
viimati muutis kasutaja ccayser; 28 m 2009, 02:15.
Aravavasti sis kütmise ajal ta piriseb...kui pirisema hakkab, proovi korraks välja lülitada...pakun et pirisemine jääb vait...kui nii, sis tuleb see pirin elektroonikast.
Comment