Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
Mul on selline veidi lillaka valgusega lamp. UV-d annab ja nähtavat ka, algselt oligi mõeldud rahatähtede kontrolliks. Nähtava spektri osas on heledus viletsavõitu kuid parem ikka kui tavalistel dioodiel.
- Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
- Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!
diood valgustid on sõjaväes väga laialdaselt kasutusel.
ise on endal kah plaanis teha dioodidel taskulamp kuna kasutegur ju ikka päris suur võrreldes näit tavaliste pirnidega ju
Äkki räägid lähemalt ...kui riigi saladus pole. Mis dioodid või vähemalt kui võimsalt valgustavad ja milleks kasutatakse?
ise on endal kah plaanis teha dioodidel taskulamp
Ma ei ole oma taskulambiga kah eriti rahul - valgusvoog niru. Kuda militaristidel-mitu dioodi või 1 vingem? Ja mis oleks kui teeks pingemuundi 1,5V "tableti" pealt üles + heleduse regulaator?
- Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
- Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!
Äkki räägid lähemalt ...kui riigi saladus pole. Mis dioodid või vähemalt kui võimsalt valgustavad ja milleks kasutatakse?
Ma ei ole oma taskulambiga kah eriti rahul - valgusvoog niru. Kuda militaristidel-mitu dioodi või 1 vingem? Ja mis oleks kui teeks pingemuundi 1,5V "tableti" pealt üles + heleduse regulaator?
vat selle sõjaväe kohapealt ei ole päris täpselt kursis, sest esiteks eestis kasutata hetkel veel ainult signaalide edastamiseks kui sedasi laiemalt vaadata, küll aga välismaal päris palju , ei tegele eriti ja pole uurind,
aga jah endal kui plaanis teha dioodidega taskulamp siis kasutada ikke oma mitu dioodi ära kuna teatavasti see nurk mida ta valgustab ei ole küllalt lai aga jah see on vaid idee staadiumis seega pole veel kõige peale mõelnud
ise on endal kah plaanis teha dioodidel taskulamp kuna kasutegur ju ikka päris suur võrreldes näit tavaliste pirnidega ju
olen küll jah ;D
olen seda teemt lugend küll
hmm, teiseks on ju eluiga väga pikk dioodidel
ja mix siis igalpool minnakse üle juba valgudioodiele nagu näit autotuled jne.
ja mix siis igalpool minnakse üle juba valgudioodiele nagu näit autotuled jne.
Just selle pärast et nende eluiga on pikk. Nagu sa aru ilmselt tähle pannud oled, siis seal kus on kõvasti valgust vaja, kasutatakse endiselt hõõglampe.
Comment