Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

kirjandus algajale

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Kuus on jah tagantjärele mõeldes päris tore õpetaja ;D
    Usaiga pole kokkupuudet olnud :-X
    Aga "parim" õpetaja oli ikka Pitsner! ;D ;D ;D Väga tore omapärase huumorisoonega > 8)
    Sex, drugs & rock'n'roll -- need kolm sõna elavad igavesti!

Comment

Tahate öelda, et keskkoolist TPTsse edasi minek on mõistlik variant?

Comment

Kui ikka TTÜsse sisse saad, siis mine igatahes sinna!

Igatahes põhikoolist ma kellelgi TPTsse minna eriti ei soovita, keegi loll on programmi liiga kokku surunud, kasulikke tunde (Kuus, Pitsner) vähendanud ja laulmise, geograafia jmt. asemele pannud! > > >
        Sex, drugs & rock'n'roll -- need kolm sõna elavad igavesti!

Comment

Kui ikka TTÜsse sisse saad, siis mine igatahes sinna!

Igatahes põhikoolist ma kellelgi TPTsse minna eriti ei soovita, keegi loll on programmi liiga kokku surunud, kasulikke tunde (Kuus, Pitsner) vähendanud ja laulmise, geograafia jmt. asemele pannud! > > >
          pole midagi põhikooli baasil tasapisi ikka surutakse läbi
          küll tahan seda öelda et programm kokku surutud küll aga proovitakse võimalikult palju läbi võtta materjali nii et jah langejate arv on päris suur
          37 on keskelt läbi lõpetajaid alla 10

Comment

Aga "parim" õpetaja oli ikka Pitsner! ;D ;D ;D Väga tore omapärase huumorisoonega > 8)
            irw @ Pitsu omap2rane huumorisoon...
            oli jah
            Paintball Ruhnu saarel - http://www.combat.ee
            Ruhnu WiFi, PMR446, SATnet - http://ruhnu.combat.ee

Comment

Meenus, et ühed head asjad on Radio-ajakirjad - skeeme igale tasemele ja maitsele. Ja mis veel oluline - kaasas olid kas trükkplaatide joonised - kanna trükiplaadile üle, vidinad paika ja skeem olemas.

Ja ärge tehke Pitsnetit maha midagi 8) ta juba õige mitukümmend aastat rahvast õpetanud "oma peaga mõtlema". Tegel on see suur tunnustus talle, et teda nii palju meenutatakse :

Comment

Kui on plaanis TTÜsse minna siis parem ikka TPTst mitte keskkoolist. Keskkoolist TTÜsse tulnud on reeglina tehnikaaladel erilised kivipallurid.
                Kuus ja Pitsner on värvikad kujud küll. Samas Kuusi loengud on päris informatiivsed. Peaasi et ei teeks nägu et sul onpohhui, sest seda ta ei andesta. Peab igavesti viha ja loeb moraali

Comment

Tule ikka kohe TTÜ-sse, ei ole seal nii hull midagi. Terve minu õpperühm tuli keskkoolist ja ka lõpetas (nojah, 2 laisemat oli ka kes ära kadusid). Kõige tipuks võeti meid peale 1. kursat vene kroonu (2 a ranget reþiimi ja ikka tuldi tagasi, lõpetati ja kuuldavasti ollakse ka elektroonikud edasi.
                  - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
                  - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

TTü on hea koht, soovitan soojalt kôigile siin foorumis olijatele

Kuna ma ise vihkan tuupimist siis ma ei saa aru mis môtet sellel on). Tuubid omale mingi aine peakolu sisse ja pärast ku**d selle koos ôllega pärast eksamit nurgataga välja.Kusjuures enamus ôppejôudest on sellest (vist) aru saanud(välja arvatud muidugi tetud erandid ).
                    Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Kuda seal TTÜ õppemaksuga lood on.
                      Elas kord üks väike transistorike, tal oli ainult üks viga, ta nimi oli p217

Comment

Kui tuled koolist nn. riigieelarvelisele kohale ja saad eksamitel läbi siis pole mingit maxu.
                        Muul juhul küsitakse tõesti raha... www.ttu.ee lehelt leiad täpsema info.
                        - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
                        - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Hmm... ma nagu praegu TPT õpilane @ 3-s kursus ;D
                          Ja kohe tuli USAi konspekt tuttav - kurat netipiraadid selle ka netti üles pannud Või siis tema endal loal... ja hea, et see seal üleval on!

Ma nagu selle elektroonika alused TPT-s juba läbi saanud, kuid jah praktikast on puudu ikka kõvasti, siiani ainult kooli praktika ajal mingeid skeeme kokku pannud ja neidki ei jõudnud täielikult ära tehtud.

USAi kuldsed sõnad on ka "Kui transistor selge ei ole siis pole siin üldse mõtet passida!". Kui aus olla, siis mul pole siiani ta päris selge - praktikas pole tegemist lähemalt olnud ja teooriaga on seda väga raske selgeks saada.

Btw nüüd kirjutamise käigus tuli veel üks lause temalt meelde - "Elektrikul peab olema väga hea kujutlusvõime kuna kõik elektri asjad mis toimuvad ei ole ju inimsilmale nähtavad - voolu ja tema suunda juhtmes ei näe"

Ja noh, see räägib enda eest - algajale on ka vaja praktikat! Ma ise loen kah ennast algajaks veel, kuigi see USAi konspekt on läbi tehtud aga pole korralikult reaalselt skeeme teinud ikkagi.

Sry, et kaevasin vanu topicuid üles - hea kellaaeg teha tutvust Tevalo foorumiga.

Comment

Päris hea raamat on:
                            "Getting started in electronics" by Forrest M. Mims, III (saad selle tõmmata Ka***st).

Comment

Working...
                            X