Kas kellegil on aimu, kuidas realiseerida mingi seadeldist, mis tekitaks lähedalolevas helitehnikas müra, moonutusi või mida iganes? Teoreetiliselt peaks see ju võimalik olema, mobiilid teevad seda ju kah, ainult et mitte nii palju.
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
Segaja
Collapse
X
-
Millises tehnikas? Helivõimendites on raske häireid tekitada kui just korke välja ei keera Raadios küll. Prose makettplaadiga katseid tehes jäi raadio tihtipeale vait (naabitel ka - oli kuulda sõimu ja vastuvõtja peksmist -he,hee). Seega piisab, kui teeb mingi kõrgsagedusgeneraatori. Keerad sageduse nuppu ja leiad koha, kus lustikummutid vait jäävad. Põhimõtteliselt saaks ka nii, et vead mõne vana arvuti prose otsa pealt pika juhtme antenniks välja ja buudid süsteemi üles. Müra on garanteeritud!- Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
- Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!
-
Vist on nii, et tuleb mingi gene teha vastava sagedusega. Ja siis oleneb, mida segada tahad, pead teadma, mis sagedusel see töötab ja häälestad oma gene samale sagedusele. Samas..... võin julmalt puusse panna.
-
Kui mingi genekas teha,siis peab ta ilmselt VÄGA võimas olema.Mops annab häiret ikkagi suht lühixe vahemaaga.Ja kui sa väga võimsa ja väga kõrge sagedusega teed,siis õnnestub ehk ka elektroonikaseadmeid lõplikult pulkadex lasta ;D Cobra11-s oli hiljuti siuke värk ;D Pealegi ei maxa unustada sideametit...Kellelgi mägra mängimisex on ka palju teisi võimalusi.Algajale on ehk abix Margus Lepa "sada sigadust sõbrale".Iga loll oskab foorumi otsingut kasutada.
Mina ei oska,sest mina ei ole loll.
Comment
-
Et 10-20m kauguselt eelvõimendites või lõppvõimendite sisendis müra tekitada peab sul olema väga tugev raadiosaatja. Jutt on sadadest (isegi tuhandetest - oleneb mis sagedusel saatja töötab) wattidest. Sellise saatja toitmiseks peab sul olema seljakotis kas suur aku või pead enne ürituse algust juhtmed pistikupesasse viima. Nii et õnneks piisavalt keeruline lahendus.
Aga vähemalt tunnistasid ausalt üles, et vajad abi ebasündsate eesmärkide teostamiseks.
Comment
-
Kui midagi valmis saad siis...siis ehk annad teada,võiks isegi midagi sellist järele proovida.Olen kuulnud,et kui elavhõbetat suures koguses mõnda torusse panna siis pidi selle kohalt läbi lendavad lennukid rajalt maha võtma(kui palju see jutt tõele vastab seda ma ei tea,kui ei tasu igaks juhuks proovida)
Comment
-
Üks seade millega ma koolis teleka vait panin on siin :www.hot.ee/lambile/mhz.html
See peaks raadiosse heli saatma aga kui osad asendadatiba võimsamate vastu võtab nii mõnegi elektroonika tummaks.
Siin kulub ära tiba omaloomingut.transistor[ätt]starline[punkt]ee
Comment
Comment