Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Palm IIIe toitevool telefonilaadijast

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Palm IIIe toitevool telefonilaadijast

Tervitused!

Mõningane otsing webis ja ka siin foorumis ei andnud mulle erilist infot.

Mul on olemas Palm IIIe PDA ja mingi Siemensi telefoni laadija, mis väljastab 8,8V (kuigi kirjas on, et 5V).
    Kuna see Palm on seisnud mul sahtlis oma 3 aastat, siis mõtlesin, et kasutaks seda kuidagi targalt.
    Akude ja patareidega ei viitsi jamada, kuna ei vaja portatiiblust, siis tekkis mõte, et kasutaks tel. laadijat toiteallikana.
    Siit ka küsimused:
    Kuidas saaks 8,8V pingest u 2,5V - 2,9V.
    Niipalju olen arusaanud, et tuleks kasutada mõnda dioodi ja ka kondensaatorit või piisab ainult takistist?

Tänud ette

Vs: Palm IIIe toitevool telefonilaadijast

Milleks Sul seda 2.5V vaja on.

Need telefonilaadijad on suht pehme karakteristikuga. Koorma seda veidi ja vaata, mida teeb pinge.

Omal kogemus ühe Nokia laadimisega. Annan toiteplokist ette täpselt niipalju kui kirjas ja "ei lae". Aitas mõneoomise taki vahelepanemine. Ma ei tea, kas nad mõõdavad pinge kukkumise järgi laadimisvoolu.
    Aga tõenäoliselt on Sinu isendi toide siiski 3.midagi V Usun, et käib liitiumi pealt.
    Kas sellel laadimisauku ei ole ?

Pinget saad kõige lihtsamalt ja selliseks nagu Sulle vaja lm317 kivi kasutades.
    Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Vs: Palm IIIe toitevool telefonilaadijast

jah... laadijat proovisin otse selle väljundklemmidelt, eks tuleb veel proovida.

Palm IIIe töötab üldjuhul kahe AAA patakaga ja teeb seda ka rahulikult 2,5V pinge ümbruses. Sellepärast ka selline pinge vahemik.

Comment

Working...
      X