Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

muusikakeskuse display taustvalguse valgusallikate parameetrid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

muusikakeskuse display taustvalguse valgusallikate parameetrid

Küsimused järgmised:
    nimelt on ühel Sharpi muusikakeskusel negatiiv-LCD displayl taustvalgustus läbi. Hetkel on seal sellised joodetavad lambikesed, mis meenutavad kujult neid väikseid neoonlambikesi lülitite sees. Kuigi seal on vist ikka tegemist hõõglampidega. Kuna testrit käepärast hetkel pole, siis ei saa hetkel eriti veenduda, et kas lambid läbi põlenud või on mingil põhjusel vool puudu. Igatahes huvitab mind, et mis pinge ja amperaažiga need isendid tavaliselt ekraanide tausta valgustamisel on?
    Kuna füüsiliselt õnnestuks neid panna ehk asendama ka olemasolev http://www.led1.de/shop/product_info...-lumen-c-50_51 LEDi, sest füüsiliselt on teine vist võimalik nii paigaldada, et see kitsas valgusvihk hajuks ära küll, kuna ekraani taga/ümber on plekist selline suur "hajutuskast", kaalukski võimalust see taustvalgus sellisega sinna taastada.

Vs: muusikakeskuse display taustvalguse valgusallikate parameetrid

sellisel olukorral oleks hädavajalik multitester (kõige lihtsama ja odavama testri saad 85kr kätte)

Comment

Esmalt postitatud tiidu93 poolt
      sellisel olukorral oleks hädavajalik multitester (kõige lihtsama ja odavama testri saad 85kr kätte)
      Tester on olemas, aga sel saadanal andis juhe järgi. Ja niipalju kui ma ELFA-s testrijuhtmeid olen otsinud, kas pole leidnud või on need kallimad, kui mu enda tester maksis... Oskab ehk keegi viidata? Või on neid juhtme otsikuid eraldi?

Comment

Juhtme saab ajutiselt asendada suvalise juhtmega, sellest küll mõõtmata ei jääks...
        Kui pirnid siis neid on väga mitmele pingele. Autoraadiotes oli vahest ka 6V lambid 2-kaupa järjestikku. Ja muid ka. Pead ikka mõõtma hakkama, muud moodi võibki jääda oletama.
        - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
        - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Esmalt postitatud daddo poolt
          Tester on olemas, aga sel saadanal andis juhe järgi. Ja niipalju kui ma ELFA-s testrijuhtmeid olen otsinud, kas pole leidnud või on need kallimad, kui mu enda tester maksis... Oskab ehk keegi viidata? Või on neid juhtme otsikuid eraldi?
          Tallinnas oli ronex'is valik juhtmeid. Aga kui sul vähegi tester on ja auku klapivad, siis osta elfast (vanasti oli 185 krooni komplekt) fluke juhtmed - need on painduvad ja praktiliselt igavesed (mul need aastast '97 või '98 üsna tihedas kasutuses ja pole probleemi). Need odavad juhtmed söövad muidu viimase närviraasu seest ja annavad kõige ebasobivamal hetkel järgi. Odav tester võib aga õige käsitlemise korral aastakümneid toimetada, kui just igapäev valu ei saa ümberlüliti klemmid lihtsalt ära ei kulu.

Comment

Working...
          X