Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Väike lisaraha

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Väike lisaraha

Kui mõni kooliõpilane on kõva käsi trükkplaatide tegemise alal,ning raha taskus napib,siis oleks huvi 4 võibolla isegi 6 sellise plaadi vastu.
    http://www.zone.ee/relco/65W_Amplifier.pdf
    Vajalik materjal on teie endi poolt.
    Asukoht Tartu.

Nõuded:
    1)Plaadi mõõdud peavad vastama 1:1(Kui see datasheet välja printida normaalsuuruses,siis mõõdud klapivad.

2)Augud peavad olema puuritud

3)Rajad ei tohi olla vigased,või pooleldi läbi sööbinud.

NB! Ei nõua tehase ilu ja kvaliteeti,aga asi peab toimima.

Nimetage hind nii 4 kui ka 6 plaadi tegemise kohta.(Materjal arvestage hinna sisse)

Asjaga pole kiiret,seega mingit tähtaega ei sea,aga kellel raha vaja,see teeb muidugi kiiresti valmis.

Tasun sulas või ülekandega,vahet pole,aga üks asi on kindel:
    Enne töö ja pärast palk!

Ootan pakkumisi.
    Küsimused on oodatud.

Minu pakkumine: 4plaati 1600,-, 6plaati 2400,-krooni.
    Nõuded saavad olema täidetud (1:1 väljatrüki järgi oli soov?) + postikulu (olen ise Tallinnas). Kui on huvi, siis maili inspire@hot.ee ja lepime täpsemalt kokku. Soovitav, et mõõdud oleksid kindlasti õiged!

Comment

Hmm...mina pakun 4 plaati 500.- ja 6 plaati 700 + postikulu (ise olen Valgas) :

Tekkis aga sääne küsimus, et kas Acrobat Readerist printides peab õige suuruse saamiseks panema kasti "Shrink oversized pages to paper size" linnukese või mitte? ???

Comment

Mõõtude õigsust saab kontrollida kivi jalgade vahelise kauguse järgi, see peaks olema 2,54 mm. Andmelehelt saab kindlasti täpse väärtuse.
        - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
        - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Tekkis aga sääne küsimus, et kas Acrobat Readerist printides peab õige suuruse saamiseks panema kasti "Shrink oversized pages to paper size" linnukese või mitte? ???
          "Shrink oversized pages to paper size"
          Linnuke selle eest tuleb kindlasti ära võtta!
          Siis klapib mõõt täpselt.

PS. Sinu pakkumine on juba päris hea,kui esmaspäeva õhtuks pole rohkem pakkumisi,siis on töö sinu.

Comment

Minu pakkumine: 4plaati 1600,-, 6plaati 2400,-krooni.
            Nõuded saavad olema täidetud (1:1 väljatrüki järgi oli soov?) + postikulu (olen ise Tallinnas). Kui on huvi, siis maili inspire@hot.ee ja lepime täpsemalt kokku. Soovitav, et mõõdud oleksid kindlasti õiged!

Kas plaanid selle raha eest tehast ehitama hakkata,kus siis mulle neid plaate valmistama hakkad või?
            Ma ju mainisin,et ma ei vaja Pro tasemel plaate.
            Sama raha eest saan juba poest omale uue 5-kanaliga võimu osta ju.
            Iga sõna sinu pakkumisest saaks veel eraldi kommenteerida,aga ei viitsi selleks oma aega raisata.

Comment

Su plaat on mul juba Eagles sees muide ja ega ma ei arvanudki, et Sa nii kõrge hinnaga nõustud-> väike tingimine käib ju alati asja juurde 8) Aga kui jah nii odavat pakkumist ootasid nagu siin ees, siis jääb muidugi ära :-[ Pro tasemest allapoole pole mõtet teha minuarust.

Comment

Mõningad täpsustused:

1)Välja printides peab plaadi laius olema 84mm.Kui see mõõt vastab,siis on kõik ok.
                2)Augud peaksid olema puuritud vähemalt 1mm puuriga,muidu võib detailide paigutamisel probleeme tekkida.
                3)Detailide asetust plaadi teisele poolele pole vaja joonistada,seda saan ise ka skeemilt vaadata.
                4)Rajad ei pea olema joonlauaga tehtud ja laseriga lõigatud,võib teha täitsa vaba käega,ühesõnaga asjale võib läheneda loominguliselt.Vältida tuleb loomulikult lühiseid,katkestusi jms.

Comment

Igaks juhuks kivi enda kohta ka infot:
                  http://www.national.com/ds/LM/LM3886.pdf

Comment

Jäta oma emaili aadress ja nõusolek (kui soovid) ja saadan Sulle lihtsalt aitäh eest Eagle faili prototüübiga (kuna tegin selle juba niikuinii valmis). Nagu arvata oligi, pole ta päris mõõdus ja see mõõtuajamine jääb juba Su oma teha, samuti valmistaja leidmine, kes Sulle sellejärgi plaadid teeks. Kuna see on kohati suhteliselt peenikeste radadega skeem, siis soovitan siiski seda teed käia.

Comment

Eagle faili järgi: 4tk = 950, 6 tk = 1200. Kõik on TÄPSELT nii nagu sinu Eagle failis, augusuurused 0.1 sammuga nagu ise soovid. Kätte saad järgmisel päeval peale tellimuse esitamist.

Comment

väike offtopic:
                        kas keegi teab kus saab lasta või kuidas ise teha fotomeetodil plaate?

Comment

Mina teengi fotomeetodil :P...otsi siit foorumist, kuskil sai kunagi siin arutatud seda ja seal oli ka paar linki...

Comment

Kuidas siis jääb,kas võtad töö vastu?
                            NB! Kui sa mingil põhjusel ei soovi selle asjaga tegelema hakata,siis anna ikkagi teada.Muidu jään asjatult ootama.

Comment

Nu ma üritan... aga mul läheb veits aega, kuna pean Tevalost siis toorikud tellima...enne järgmist nädalat ei ole kindlasti mõtet midagi oodata.. :-/.

Veel sääne küsimus ???, et kui palju sa neid siis tahad?

Comment

Working...
                              X