Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

stby

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

stby

Kuda töötab stby. :P
    Tahaks võimu/võime tööle panna.Kivi data`s on kirjas, et stby`sse tuleb lasta 5v.Kas nii lihtsalt siis käibki?Mingi märk oli seal ees ja hakkasin kahtlema, et sinna mingit impulssi vaja.Või kurat teab mida.ASi peaks tegelt väga lihtne olema a ei julge katsetada
    muusika on kuulamiseks

mina tegin endale just TDA7495 baasil 2*11w võimu. seal on mute ja stby funktsionaalsus sees. ma tõmmasin stby klemmi mättasse ja mute-ga ütlen 'mängi - ära mängi'. mul on plaan teda 7*24 voolu all hoida. kui mute-le +5 peale annan siis vajub mõnusalt sekundi jooksul nulli. kui +5 maha võtan siis tuleb jälle seki jooksul üles.

ma polegi aru saand mis suurt vahet on mute-l ja stby-l.

Comment

Mute vist oli vaigistamise kiirem funktsioon, stby peaks aga jah toite tarbimise maha korjama.
      Head susserdamist !

Comment

oot.Ma ei saa ikka aru.Kui ma võimu tööle tahan panmna siis peab ju stby 5+v peale laskama ja kõik?
        muusika on kuulamiseks

Comment

Mute lülitab sisendi "maha", stand-by aga terve võimu kivi minimaalse voolutarbega olekusse. Stnd-byst välja tulemine võtab rohkem aega. Analoogia: kui telekas on puldiga välja lülitatud, on ta stand-by's; mutega saab nt. hetkeks möla maha keerata et telefonile vastata.
          Selleks et võim töötaks, peavad mõlemad otsad olema passiivsel nivool (s.t. antud funktsioon välja lülitatud). Mis novood need sellel kivil on, selgub juba andmelehelt.
          - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
          - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Lõpuks midagi konkreetset.
            Pull on selles, et ei leia andmelehte.Tegemist sama asjaga mida skeemifoorumis äsja otsisn.la47503 Leidsin mingi analoogi.Võimsus sama ja väljundid/sisendid tundusid samad olevat.Tollel mutet ei olnd ja stby oli ees märgitud 5V.
            Tahab ta mingit impulssi või alalisvoolu?
            muusika on kuulamiseks

Comment

no asi midagi sellist siis.http://www.datasheetcatalog.com/cgi-...47&producedby=
              seal see 8 kivi
              muusika on kuulamiseks

Comment

pane +5v alalist.

Comment

ok.Proovin
                  muusika on kuulamiseks

Comment

Working...
                  X