Tähendab ma olen algaja nii et ma siis ka küsin sellise lolli küsimuse, et kas sellel skeemil peab olema sisend pingeks 18V või mis piirides üldse on lubatud. Kasutatud on TDA2050-te.
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
Küsimus TDA2050 kohta
Collapse
X
-
http://www.hot.ee/qwerty009/Tda2050.htm
Eesti keelesElas kord üks väike transistorike, tal oli ainult üks viga, ta nimi oli p217
Comment
-
ei pea olema 18
ja üleüldse on see skeem ju kahpolaarse toite peal mis tähendab et +-18v või siis rohkem ise teind selle kivi baasil kui mälu ei peta siis max +-25v aa lase ikka natsa allapoole, kaotad võimsuses natsa aga võidad natsa hääle kvaliteedis
Helikvaliteeti nüüd küll suur toitepinge ei tee halvemaks, pakun, et siis viga on toiteplokis ja juhtmete vedamises..
....
Sisendpinge, mis vajaliku vôimsuse saamiseks tarvis on määratud umbestäpselt tagasisideahela takistustega ja sellel vôimendil avaldub vôimendus
K=1+R3/R2
Sisendisse vôiks anda sellisel juhul mônisada millivolti.
Üle 25-30W ei soovita tda2050-st välja imeda (kuigi sealt tuleb teatud tingimustel)Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...
Comment
-
noh küll sellel võimul polnd häda midagi max toite pingega ei mäleta küll aga nagu olen kuulnud et näit kivi tda7294 kivi võib mõnikord max pingel undama hakkata :-/
Ikkagi otsiks viga toitest..Kôlari maajuhe tuleb otse toiteploki lüütide külge viia..nagu ka kôik teised maajuhtmed (teha vôimalikult vähe hargnemisi tugeva voolu ahelas)Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...
Comment
-
tõesti ei tea pole kogemusi olnud just selle kiviga
lihstalt olen kuulnud, kurjad keeled on rääkindElu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...
Comment
Comment